Луиза Григорова: Благодарна съм!

0
С тези думи актрисата отбеляза рождения ден на сина си
С тези думи актрисата отбеляза рождения ден на сина си Снимка: Instagram

С тези думи актрисата отбеляза рождения ден на сина си

Торта и мила семейна снимка. Така актрисата Луиза Григорова отбеляза рожденият ден на сина си в социалната мрежа. "Три години най-искрената любов! Благодарна съм!", написа тя.

Бран навърши 3 години, а по всичко изглежда, че и таткото режисьорът Мартин Макариев споделя пълно семейно щастие на този ден.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    2
    До номер 1
    Почти, по-точно е на книгите A Song of Ice and Fire, но те са основата за сериала, също много глупави, надценени и прехвалени, написана от театрален американец за други американци и американизирани, които са индоктринирани навсякъде да търсят зрелището. Книгата е популярна с грубите начини по които герои умират, помня за един, чиято глава беше залята с разтопено злато, случайно го гледах на клип. Аудиторията на това творение е толкова посредствена и приминитвна, че се подмокря и получава оргазъм от тези глупости. Ако действително оттам идва името на детето, то много по-лошо за него, цял живот ще живее в сянката на някакъв глупав герой от някъкво глупаво произведение. А колкото до самата статия, попринцип нямам нищо против радостта на персонажа, за когото е статията, но изпитвам погнуса към такива нарицсисти като тая, които се смятат длъжни да имат "присъствие в социалните мрежи" и си споделят всеки момент от живота и търсят внимание и "харесвания". Мога да се обзаложа, че ако си изгуби всичките акаунти в социалните мрежи, след един ден ще получи психически срив и перманентно ще се повреди и ще развие психоза, понеже не получава внимание и "харесвания" и известия за нещо.
  • 2
    1
    ...
    Тая го е кръстила на гейм ъф тронс. Какви прости инена нижат на децата си младите идиоти...
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари