Лудогорец се върна в играта

0
Лудогорец - Копенхаген 1:2
Лудогорец - Копенхаген 1:2

75' Вандерсон отправи силен удар от движение с десния крак, но не намери целта.

63' Марселиньо получава заслужен жълт картон, влизайки остро с бутоните напред в тялото на Олсен след центриране от пряк свободен удар в полза на българите.

60' Клаудиу Кешеру се появява в игра за Лудогорец, заменяйки Върджил Мисиджан.

54' ГОООЛ! След постепенна атака на Копенхаген, Туту получи топката на точката за дузпа и с добре премерен удар не остави шансове на Стоянов.

46' Стресово начало на втората час. Гостите от Дания удариха греда след бърза атака, на която задрямалата защита на българите нямаше отговор. Юсеф Туту можеше да удвои преднината на тима си след силен удар от движение, но дясната греда оказа подкрепа на Стоянов.

45+1 Край на първото полувреме. Копенхаген води на Лудогорец с 1:0, след ранен гол още във 2-ата минута на Абел Анисе.

45' Натанаел отправи силен удар от границата на наказателното, изпълнението му обаче бе твърде неточно.

43' Удар на Марселиньо отдалеч прелетя на сантиметри от страничната греда.

38' Мисиджан проби защита на Копенхаген и стреля въртеливо от границата на наказателното поле, но Олсен внимаваше и отази шута. Това бе най-чистата възможност за българите до момента.

34' Анкересн центрира в наказателното поле, но там Дяков бе на правилното място и с глава изчисти.

25' Спорна засада! Вандерсон получи отличен извеждащ пас от Моци, но страничният рефер прецени, че бразилският техничар е бил, макар и с малко, зад отбраната на ФК Копенхаген.

21' Топката бе центрирана в наказателното поле на Лудогорец, там Корнелиус скочи заедно с Владо Стоянов и извърши нарушение. Моментално след това последва удар към вратата, но от голлинията Паломино изби.

17' Сантандер бе изведен добре и нахлу в наказателното поле, Моци обаче се намеси навреме и успя да го затвори и така притъпи атаката на гостите.

10' Аугустинсон стреля мощно от пряк свободен удар. Шутът му обаче срещна главата на Марселиньо и излезе в корнер. За радост, ъгловият удар този път не донесе нова опасност пред Владо Стоянов.

8' Вандерсон центрира от ляво, но Олсен скочи и улови без никакви проблеми.

2' АВТОГОЛ! Гостите от Копенхаген стигнаха до ъглов удар още с първата си по-сериозна атака. При него при остро центрираната топка свари неподготвен Абел Анисе, който прати топката в собствената си врата.

Източник: Факти.бг
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари