„Дунав” и „Лудогорец” спретнаха зрелище с 8 гола

0
Тимът от Разград започна по-силно мача, но първият гол бе отбелязан от „Дунав“ в 14-ата минута
Тимът от Разград започна по-силно мача, но първият гол бе отбелязан от „Дунав“ в 14-ата минута Снимка: БГНЕС

„Лудогорец“ победи с 5:3 „Дунав“ в мач от 12-ия кръг на Първа футболна лига и излезе начело в класирането.

Тимът от Разград започна по-силно мача, но първият гол бе отбелязан от „Дунав“ в 14-ата минута. След атака на Васил Шопов топката пое Антон Огнянов, който центрира отляво в наказателното поле, където Мирослав Будинов засече с глава и вкара. Радостта за русенци обаче бе кратка. След по-малко от минута символичните гости върнаха гола. От аутлинията Дяков успя да намери Кешерю във вратарското поле и той успя да изравни, информира БНР.

След няколко опасни атаки на разградския тим, „Лудогорец“ стигна до обрат в резултата, като второто попадение бе дело отново на Кешерю в 30-ата минута.

Три минути по-късно обаче Васил Шопов се възползва от грешка в отбраната на разградчани, отне топката и изравни на 2:2.

В двуминутното продължение на първото полувреме при атака за „Лудогорец“ Минев центрира, Анисе успя да продължи към Вандерсон, който от близко разстояние стреля силно и направи резултата 3:2.

През второто полувреме двата отбора продължиха с високото темпо на игра, а в 66-ата минута при центриране Будинов от „Дунав“ Петър Патев направи 3:3.

В 74-ата минута Кафу подаде на Кешерю в наказателното поле и той оформи своя хеттрик, а в 86-ата минута Дунав остана с човек по-малко, след като Давронов бе изгонен.

В продължението на мача Кафу навлезе на скорост в наказателното поле и вкара топката във вратата на Луков за крайното 5:3.

Източник: БНР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари