Лозан Панов е назначен за съдия във ВАС

0
Той беше съдия там допреди седем години
Той беше съдия там допреди седем години Снимка: БГНЕС

Той беше съдия там допреди седем години

Съдийската колегия на Висшия съдебен съвет преназначи Лозан Панов на длъжност „съдия“ във Върховния административен съд, считано от 11.02.2022 г.

Това съобщиха от пресцентъра на ВСС.

Лозан Панов е подал заявление за преназначаването му във ВАС, предвид изтичането на неговия мандат като председател на ВКС. В четвъртък като председател на ВКС встъпва Галина Захарова.

Панов беше съдия там допреди седем години. Законът му дава право да посочи къде иска да продължи - във ВКС или във ВАС. Панов е избрал ВАС.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари