„Локо“ Русе взема нападател от Австрия

1
Младият голмайстор ще подсили атаката на „железничарите“ за оставащите мачове до края на пролетния полусезон
Младият голмайстор ще подсили атаката на „железничарите“ за оставащите мачове до края на пролетния полусезон Снимка: Локо Русе

Централният нападател на австрийския аматьорски тим „Майкснер“ Християн Енчев вече е футболист на Локо (Русе)

 Младият голмайстор ще подсили атаката на „железничарите“ за оставащите мачове до края на пролетния полусезон, пише "24 часа".

21-годишният Енчев има впечатляващите 13 гола от 14 мача през незавършилия минал сезон на аматьорската градска лига във Виена.

Двубоите там бяха прекратени преждевременно поради настъпилата Ковид-19 пандемия, като към този момент „Майкснер“ водеше в класирането с убедителна преднина. Треньор на отбора е Крис Луков, а съставът е изграден в голямата си част от български футболисти. Иначе, Християн Енчев е от Русе и е юноша на „Дунав“, преминал през различните възрастови формации на „драконите“.

Старши треньорът на Локо (Русе) Йордан Кирилов имаше намерението да вземе нападателя още преди началото на пролетния дял на първенството. Неуредици с пристигането на документите от Австрия обаче забавиха нещата. Сега вече Християн Енчев е картотекиран надлежно в БФС и е на разположение на наставника на „железничарите“.

„Добър футболист е. Имам впечатления от играта му. Разчитам на него да придаде повече острота на нашето нападение и да бележи важните голове за отбора ни“, коментира Кирилов. Очаква се Християн Енчев да дебютира с „червено-черния“ екип в предстоящото дерби срещу Дунарит /Николово/.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари