Лойд Остин е бил хоспитализиран тайно заради рак

0
Министърът на отбраната на САЩ е бил опериран неотдавна
Министърът на отбраната на САЩ е бил опериран неотдавна Снимка: АП / БТА

Министърът на отбраната на САЩ е бил опериран неотдавна

Министърът на отбраната Лойд Остин на САЩ има рак на простатата и неотдавнашната му потайна хоспитализация е била за операция, а по-късно и за лечение на инфекция на пикочните пътища, свързана с тази операция, съобщиха днес медицински източници, цитирани от Асошиейтед прес, предаде БТА.

Седемдесетгодишният Остин е бил приет в Националния военномедицински център "Уолтър Рийд" на 22 декември и е претърпял операция за лечение на тумора. Седмица по-късно Остин е получил инфекцията. В продължение на дни висшите служители на администрацията и отбраната не са били информирани за хоспитализацията му или за рака.

Днес началникът на канцеларията на Белия дом Джеф Зайънтс нареди на министрите да го уведомят, ако някога не могат да изпълняват задълженията си.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 9
    7
    Потвърдено
    „..."В Украйна има съоръжения за биологични изследвания. Всъщност сме доста притеснени, че руската армия може да поеме контрол върху тях. Затова работим с украинците, за да предотвратим попадането на тези материали в ръцете на руските сили", заяви Нюланд в сряда в отговор на въпроса дали в Украйна има биологично оръжие...“ ... https://dnes.dir.bg/svyat/ruskoto-mo-v-biolaboratorii-v-ukrayna-sa-eksperimentirali-s-koronavirus-varhu-prilepi
  • 6
    6
    Иван
    Няма да липсва на никого тоя маймун причинил смъртта на хиляди хора.изрод
  • 8
    5
    ГоГо
    Пет пъти казвали на бай Байдън, че кюнеца е в реанимация, а той все питал "Ама кой е този негър?"
  • 5
    4
    Питам
    Каква функция има Уолтър Рийд в България? Имат ли споразумения с ВМА и за какво е интересно да се узнае? Грипче,ваксинки?
  • 10
    3
    русенец
    Американдетата продължават да се оплитат в лъжите си . Защо не пускат някакви кадри с него? Имам чувството, че този скоро ще умре и ще го погребат в затворен ковчег. Прочие, по Нова година руснаците явно са ударили бункер, пълен с високопоставени другари, защото след удара са хвърчели и хеликоптери и самолети към Констанца и Ржешов.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари