Линейки хвърчат, за да спасят новороденото на 13-годишна майка

0
Линейки хвърчат, за да спасят новороденото на 13-годишна майка
Снимка: Монитор

Млада водачка на служебна кола засече линейка с включена сигнализация и предизвика катастрофа на кръстовището край цигарената фабрика в Хасково, пише "Монитор".

Линейката бързала с всички сили, заедно с друга линейка, към хасковското АГО, за да спасят живота на новородено, което било в критично състояние. С надута звукова сигнализация спешните коли навлезли в кръстовището на червено, което им е позволено от закона. В същото време откъм болницата идвала служебната колата на младата жена.

Сблъсъкът е станал точно в средата на кръстовището. От удара е помляна цялата дясна част на служебния „Ситроен“ с благоевградска регистрация. Линейката е с пострадала ходова част от лявата страна. За щастие бебето с майката са били в другата кола, която продължила към АГО, защото случаят не търпял отлагане.

Двата екипа се събрали на един и същ адрес, за да спасяват живота на малолетна родилка. 13-годишно момиче от Козлец започнало раждане и първият спешен екип поискал помощ от специалисти.

Бързането на спешните екипи пък не успя да спаси новороденото, което почина в неделя, съобщиха от хасковското АГО. Бебенцето било недоносено. Животът на майката е вън от опасност.

Източник: МОНИТОР
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари