"Лидл" няма да работи на Великден от 2020 година

2
Така служителите ще имат възможност да са заедно с близките си на още един голям и традиционно семеен празник
Така служителите ще имат възможност да са заедно с близките си на още един голям и традиционно семеен празник

Германската верига за бързооборотни стоки "Лидл" стана първата у нас, която осигурява трети официален почивен ден за всички свои над 2800 служители.

От 2020 г. магазините на веригата у нас, освен на Коледа, 25 декември, и Нова година, 1 януари, няма да работят и на Великден. Така служителите ще имат възможност да са заедно с близките си на още един голям и традиционно семеен празник, съобщиха от "Лидл България" при откриването на два нови магазина в София, с които общият им брой става 97 в цялата страна.

"Допълнителният трети почивен ден за колегите в магазините е израз на първо място на нашата благодарност за тяхната неуморна ангажираност, както и възможност да отбележат със семействата си този повод. Това решение е само поредната стъпка от постоянните ни усилия да осигурим допълнителни възможности на служителите ни да се чувстват добре на работното си място и да подобряват баланса между работа и личен живот. "Лидл" е първата верига, която въвежда този трети официален почивен ден за своите магазини и искрено вярвам, че нашите клиенти подкрепят една подобна мярка, както и се надявам това да се превърне в коректна работодателска практика на пазара", коментира Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на "Лидл България".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Двама интернет маниаци си чатят:
- А бе, бро! Говори се, че имало живот извън мрежата.
- Дай линк...

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари