Магазин от веригата LIDL се изгаври жестоко с бременна клиентка

2

Поредна чутовна гавра на "Лидл" с клиенти! Служител на хранителната верига изригна срещу бременна майка и детето й заради четири бадема.

Жената възмутено сподели, че повече няма да припари до магазина.

Ето какво разказва потърпевшата (без редакторска намеса):

"Аз искам да споделя за лошо отношение в един от магазините на Lidl, който се намира в Асеновград! Редовни клиенти сме, 5 членно семейство, от което най-малкият е на 2 години. Пазарувайки един ден, 30 август, за уточнение ще поместя и снимка с касовия бон, малката, която е на 2 години, бръкна в панера с бадемите. Всеки може да си представи колко бадемчета може да вземе детската ръчичка. Минавайки случайно една от служителките прояви отношение все едно сме крадци.....–Тези бадеми трябва да си ги платите първо на касата, не може така и какво си мислите вие....... и още подобни изрази........ При което аз отворих широко очи и не вярвах на ушите си ,останах толкова стъписана че не обелих и дума. Веднага отидох на касата, че не знам дали въпросната служителка няма да реши и да се саморазправи по друг начин. До този момент никога не бих предполагала, че може да ми се случи подобна ситуация.Обида и срам, смесено чувство. Бременна съм в 5 месец, което ме накара да се разтреперя цялата! Та заплатихме няколкото бадемчета, мисля че бяха 4 на брой, за сумата 0,52 стотинки и 18 грама........но от тогава не съм стъпила там, за което много съжалявам, беше любимият ми магазин. Дано някой ме вземе под внимание, дори и да му се стори емоционално оплакване, смятам че въпросната служителка не и е за първи път, надали за последен! Ако някой може да ми помогне с телефон, на който да подам оплакване ще съм му Благодарна! Бях решила да подмина ситуацията, но реших че не е правилно,че дори и такива дребни неща имат значение!"

Жена, съпричастна към възмутения призив, също се оплака, но от друга търговска верига, която преди дни обяви, че затваря всичките си магазини. Ето какво точно сподели потребителката:

"Миленче, подобно отношение получихме преди година в "Пени", само че не от служител на магазина, а от тези главоци, които са ги наели като охрана и то за стока, която не е купена от "Пени". Нямаше място в багажното и я взехме с нас, като предварително се обадихме на касата. Един плешив малоумник от охраната едва не ме наби на излизане. Започна да ми дърпа багажите и да крещи и даже си позволи да ме нарече с някакъв обиден епитет. След като изказах оплакване не ми обърнаха никакво внимание, защото точно това била работата на охраната".

От "Лидл" поеха ангажимент да проучат станалото в магазина им и да вземат мерки. 

Това не е първият случай на некоректно отношение на търговската верига към клиентите й. Ежедневно има оплаквания и за качеството на предлаганите стоки.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари