„Лидл“ ни пробутва вмирисани и мухлясали храни!

0

Клиенти отново роптаят срещу стоките предлагани в „Лидл“.

Потребителите на търговската верига са възмутени не са от качеството на храните в магазина, но и от цените на продуктите. Клиентите алармираха за по-скъпо предлагани уреди и за вмирисани и мухлясали храни, алармира агенция ПИК.

Вижте какво пишат гневните потребители:

„Защо в германските Ви магазини винтоверта, който тази седмица продавате на 119 лева, е на 100 лева, при положение, че тук стандартът на живот е по-нисък? Или сме станали по – заможни от германците“, гневно пита клиент на „Лидл“. Към гневния си коментар той е добавил и линк към продукта.

„Когато си купуваш нещо очакваш да не е МУХЛЯСАЛО!!!!! Особено когато го даваш на дете! Отгоре на всичко е ДЕЛУКС? ДЕМЕК с луксозен мухъл ли“, гневи се друга потребителка на веригата. Към публикацията си в интернет тя е приложила и снимки на закупения продукт.

„Моля да обърнете внимание на рибата в магазините. Няколко пъти се въздържам да купувам поради лошия й вид и обилното количество мътен сос в кутията. Снощи обаче купих пъстърва и миришеше ужасно, когато я отворих вкъщи. Цялата риба лепнеше. Срокът беше до 24.11.2015. Може да се дължи на лошо съхранение… може би трябва да снимам издънките Ви и да ги качвам в интернет. Често определени стоки са с повредена опаковка, текат и все едно ураган е минал през рафтовете. Прилича на мизерно квартално магазинче“, сподели друга гневна клиентка.

Източник: Агенция ПИК
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари