Лидерът на мешерето: Може да стане бунт в България, може да стане гражданска война

1
Лидерът на мешерето плаши с гражданска война
Лидерът на мешерето плаши с гражданска война

Държавата си затваря очите за престъпленията, заяви в студиото на сутрешния блок на Нова телевизия Михаил Миков.

Думите му са относно заплахите към репортерката на Нова телевизия Вероника Димитрова от  председателя на политическа партия "Солидарност". "Когато държавата бездейства се случва ето това", категоричен е Миков.

Репортерът Вероника Димитрова получи брутални заплахи, отправени от председателя на политическата партия „Солидарност” и лидер на националното мешере Христо Младенов, стана ясно в "Здравей, България".

Заплахите идват ден след излъчването на репортаж,  който разкрива, че свързан с джебчийската мафия в Игнатиево е кандидат за общински съветник от листата на „Солидарност”.

„За шест месеца ще получиш най-лошото, което Господ го праща отгоре. Знаеш, че аз мога да съдя от моите неписани закони”, казва Младенов в телефонен разговор с журналиста. И продължава: ”Ще имаш големи проблеми. Не те заплашвам аз. Хората ми се обаждат и викат: „Тази ще бъде линчувана в ромските квартали. Който влезе от Нова телевизия, а и покрай теб ще отидат и другите журналисти”.

Младенов предупреждава още, че след репортажите на Вероника Димитрова „може да стане бунт в България, може да стане гражданска война”.

„Знаеш, че аз имам достъп до всички съдебни власти и в България, и в Европа”, казва още лидерът на „Солидарност”.

Вероника Димитрова разкри, че е получила няколко подобни обаждания в сряда. Освен това, хора от Игнатиево я предупредили, че „й готвят нещо”.
 

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари