"Левски" пусна в продажба билетите за мача с "Дунав"

1
Двубоят ще се проведе на Градския стадион в Русе
Двубоят ще се проведе на Градския стадион в Русе Снимка: Facebook

Двубоят ще се проведе на Градския стадион в Русе

Вече са в продажба билетите за двубоя от 1/16 финалите за Купата на България срещу „Дунав“. Мачът е на 22 ноември, сряда от 18:00 часа на „Градски стадион“ в Русе.

Ръководството на отбора домакин Дунав Русе предоставя 600 билета за СекторГости“ на цена от 10 лева.

Пропуски за срещата се продават само в магазин за „Големи хора“ в Русе, който се намира на ул. „Ангел Кънчев“ №23 до изчерпване на количествата. В деня на мача билети ще се продават и на касата за гостуващи привърженици, която се намира на ул. „Кавала“ (зад бензиностанция „Еко“).

Билетите от 15 лева за сектора с козирка са вече изчерпани.

От Дунав Русе информират, че при изчерпване на количеството от 600 билета предвидени за привържениците на „Левски“ при предварителната продажба, касата пред сектора за гости няма да работи в деня на мача.

Домакините решиха да пуснат в продажба за феновете на двата отбора флагчето, което капитанът на „драконите“ Мирослав Будинов ще подари на своя колега от Левски преди мача. Артикулът е в цветовете на двата отбора, с които те ще излязат на терена и е уникален спомен за всеки привърженик на футбола. Капитанското флагче може да бъде поръчано ексклузивно в Интернет в онлайн магазина на Дунав.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари