Левон Хампарцумян: Българите в момента са най-богати от последните 100 години

6
Махането на паметника е много по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София, коментира финансистът
Махането на паметника е много по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София, коментира финансистът Видео: Euronews Bulgaria

Махането на паметника е много по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София, коментира финансистът

Българите в момента са най-богати от последните 100 години. Това каза в студиото на Euronews Bulgaria банкерът Левон Хампарцумян.

В ИТН има сценаристи на едно много успешно комедийно шоу. Добра драматургия изнасят с БСП и "Възраждане". Безрезултатна е обаче.

Никога не съм бил фен на окупацията. Този архаичен паметник трябваше да се махне от центъра на София. Драматургията и там е от селско читалище.

Махането на паметника е много по-лесно от ремонтирането на цялата пътна мрежа на София.

Ние затова сме гласували за тези хора, които трябва да почнат да правят нещата за които са избрани.

Коледните надбавки за пенсионерите са пропагандна дъвка. Те ще получат ежемесечно увеличение, което е по-важно от само една надбавка. Въпрос на принцип е да искаме по-високи пенсии, ако можем да си го позволим. Аз съм по-скоро за това да няма коледни надбавки, но да има по-високи пенсии.

Много труден въпрос е дали трябва да се върне ДДС-то на 20% за ресторантьорите. Колкото ресторанти отварят в Германия - толкова и затварят. Труден бизнес е, не е лесно да оцелее и в добри години. Но това не е повод ние да го субсидираме. Правихме го по време на COVID, защото не знаехме какво се случва. Време е тези отстъпки да не се дават за да има по-лесно администриране на данъка.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    19
    Мери
    ТОЯ ГОЛ ОХЛЮВ НЕ СИ ЗНАЕ ПАРИТЕ И НА ВАЖЕН СЕ ПИШЕ И ЩЕ ОПРЕДЕЛЯ БОГАТСТВОТО НА ХОРАТА НЕКАДЪРНИК
  • 7
    18
    Аз
    Аман бееее! Управлява ни химик-сапунджия, сега се намеси и обикновен химик?
  • 3
    17
    До 15
    Пич, я вземи това с кадърността, образоваността да го етикираш към една наша социална прослойка, която получава ежемесечни помощи. Да видим какво ще ти чуят ушите от БХК и други сродни.
  • 9
    16
    Койчо
    По какво съдиш по твоето обкръжение ли!Подлога долна.
  • -4
    15
    По време на "соца"
    имаше равна мизерия по която все още има които са некадърни да си падат. сега простите и некадърните много завиждат на умните, работливите и кадърните които работят понякога на повече от едно работно място. Сега некадърните и простите съжаляват, че по време на соца като чистачки са взимали с малко по-малко от докторите, инженерите и учителите и т.н.. Но за сметка на това сега последните са доста по-заплатени. Неравноправието да няма големи разлики при соца беше с цел да не се получава социално напрежение и комунистическата държава направи на всички живота мизерен като с това не даде възможност на хората от едната категория хора да завиждат на другата.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари