За какво да внимавате при активиране на Betway бонус?

0
На сайта на компанията могат да бъдат открити различни Betway бонус предложения - както за нови, така и за активни клиенти
На сайта на компанията могат да бъдат открити различни Betway бонус предложения - както за нови, така и за активни клиенти

На сайта на компанията могат да бъдат открити различни Betway бонус предложения - както за нови, така и за активни клиенти

Betway е един от чуждестранните хазартни оператори, които имат получен лиценз за дейност на българския пазар. На сайта на компанията могат да бъдат открити различни Betway бонус предложения - както за нови, така и за активни клиенти. Но за какво трябва да внимаваме с тях, когато ги активираме?

Какво трябва да знаем, активирайки бонус

Бонусите са неизменна част от стратегията на всеки хазартен оператор да привлече нови клиенти, а и да задържи настоящите си. Често различните компании се “надцакват” кой ще предложи по-добра бонус оферта на феновете. Това е единствено в интерес на потребителите, които могат да изберат най-доброто предложение за себе си.

Когато си създаваме нов акаунт при даден оператор, обикновено една от първите ни задачи е да активираме бонус оферта. Има обаче неща, за които трябва да сме внимателни, когато го правим.

Не бива да забравяме, че повечето бонуси вървят с определени изисквания за тяхното “превъртане”. Тоест, ние не получаваме бонус средствата безвъзмездно и “просто така”, ами напротив - трябва да си ги заслужим.

Това означава, че активирайки бонус офертата и получавайки въпросните средства, ние сме задължени да ги разиграем по посочените от съответния хазартен оператор критерии. Ако това не се случи, ние ще загубим въпросните средства и няма да можем да се възползваме от тях.

Трудно ли се превъртат бонусите?

Без значение дали сме активирали офертата с или без бонус код, трябва да бъдем наясно, че условията за превъртане не са никак лесни. Напротив, често операторите поставят предизвикателни изисквания, за да бъде разиграна дадена оферта. Това означава, че играчите сериозно трябва да се потрудят, за да изпълнят задачата.

Много често условията изискват сумата на депозита и бонуса да бъде разиграна определен брой пъти. Конкретиката зависи от съответния оператор, но в повечето случаи те си приличат. Ако вече сте го правили веднъж, то значи сте наясно какво се очаква от вас. А ако не сте, пригответе се за предизвикателство.

Какво ще стане, ако не успея да превъртя бонуса си?

Както посочихме по-рано, ако не успеете да превъртите своя бонус, тогава ще го загубите и няма да можете да се възползвате от тези средства. Разбира се, това не е трагедия и вие ще можете да продължите играта си в сайта, но все пак не е изключено да ви стане леко неприятно от този факт.

Все пак трябва да знаете, че в случая Betway предлага и други бонус оферти, от които бихте могли да се възползвате. Нашият съвет е да разгледате внимателно сайта на оператора и да решите кое предложение бихте могли да изпробвате. В специализирани сайтове като Еfirbet можете да откриете детайлна информация за всяко едно предложение, какво бихте могли да спечелите от него и какво се изисква от вас.

Ще има ли и други, още по-атрактивни бонуси от Бетуей? За момента не можем да направим подобна прогноза, но в Efirbet ще продължат да следят изкъсо развитието на този оператор. Компанията е британска и една от големите в света, но все още не е успяла да се наложи на българския пазар. Нищо чудно обаче това да се случи в бъдеще, стига от Betway да положат по-големи усилия по отношения на българските играчи.

Заключение

Както уточнихме, трябва да сте наясно, че някои от бонусите в Бетуей имат определени изисквания за превъртане, с които трябва да се съобразите. Някои от тях не са никак лесни, поради което следва да бъдете внимателни и да положите големи усилия, за да изпълните условията. Наградата обаче също може да е доста добра, стига да успеете да се справите.

Внимание: Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари