Лена Бориславова с коментар след коалиционния съвет за РСМ

0
Обединихме се, че трябва да има широко съгласие по темата, както и че тя задължително ще мине през Народното събрание, заяви Бориславова
Обединихме се, че трябва да има широко съгласие по темата, както и че тя задължително ще мине през Народното събрание, заяви Бориславова Снимка: БНТ / стоп-кадър

Коалицията е провела конструктивен диалог

"Коалицията проведе много конструктивен диалог по темата РСМ. Обединихме се, че трябва да има широко съгласие по темата, както и че тя задължително ще мине през Народното събрание, а дотогава ще оставим дипломатите от МВНР да работят".

Това заяви говорителят на кабинета Лена Бориславова след края на коалиционния съвет тази вечер, предаде БНТ

"Важно за нас е да защитим българската позиция във връзка с двустранния договор с РСМ. Търсим решение и нашите дипломати работят по този въпрос. Това няма да е правителството, което ще предаде националния интерес. Когато имаме решение и доклад на МВнР, в който се отчита напредък по българската позиция, ще имаме и предложение към Народното събрание. На този етап не сме там. В интерес на истината се опитахме да обсъждаме наболелите теми по отношението на ПСМ и актуализацията. Препотвърдихме позициите си за Македония. Обединихме се, че е една пистата и се надяваме на положителни действия и на дипломатите и на РСМ", коментира и депутатът от ИТН Станислав Балабанов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 4
    1
    плюс-минус
    Защо тази млада дама ще ни дава ум и разум? Коя и каква е тя? И знае ли как живеят 90 % от българите?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари