Лекар твърди, че е бил нападнат в разградската болница

0
Съпруг на пациентка, на която лекарят отказал преглед с видеозон, го обиждал и нападнал
Съпруг на пациентка, на която лекарят отказал преглед с видеозон, го обиждал и нападнал Видео: NOVA

Мъж е задържан за хулиганска проява

Лекар твърди, че е бил нападнат в разградската болница. Мъж, който водел съпругата си на преглед, предизвикал скандал в понеделник вечерта - обиждал и удрял шефа на Отделението по акушерство и гинекология. Мъжът е задържан за хулиганска проява, разкрива NOVA.

Инцидентът се разиграва в понеделник вечерта пред отделението по акушерство и гинекология на разградската болница. Съпруг на пациентка, на която лекарят отказал преглед с видеозон, го обиждал и нападнал.

В кабинета идва жена в напреднала бременност, изпратена от Спешното отделение, защото имала оплаквания.

„Поканих я да се приготви за гинекологичен преглед, за да се ориентирам дали да я лекувам болнично, или да я изпратя на домашно лечение. Тя обаче отказа и ме попита защо ще я преглеждам, след като няма болки. Попитах я тогава защо е дошла, а тя ми отвърна, че иска да гледа бебето си на видеозон”, разказа акушер-гинекологът д-р Мишел Озиорол.

Тъй като нямало причина за преглед с ултразвук, докторът отказал. Жената се подписала, че не желае лечение и си тръгнала. Минута след това в отделението с викове и заплахи нахлул мъжът ѝ.

„Започна да ме псува на майка и да отправя закани, че ще ме убие. Удари ме с чанта, която носеше, няколко пъти. Аз лично нямах време за реакция. Една акушерка започна да го изблъсква, но той продължи да ме напада”, добави д-р Озиорол.

Гинекологът е прегледан от съдебен лекар, но казва,че няма да повдига обвинение срещу нападателя. Очаква прокуратурата да прецени наказанието му.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари