"Легналите полицаи" в Русе са в окаяно състояние

1

Община Русе трябва да вземе мерки възможно най-скоро

Учебната година е на прага и пешеходните пътеки близо до училищата са прясно боядисани. Но голяма част от "легналите полицаи" са в окаяно състояние и част от шофьорите ги подминават транзит.

Това оплакване отправи Димо Кирилов в групата "Сигнали към Община Русе". Той публикува снимки от бул. "Скобелев", до училище "Иван Вазов", където "легналите полицаи" са пукнати, изкривени и замазани с боя.

В отговор на сигнала пълномощникът на кмета на Русе Константин Костадинов заяви, че "всекидневно се подновяват пътните маркировки и съоръжения, като с приоритет са тези до и пред учебните заведения". Той добави, че предполага, че до първия учебен ден "легналите полицаи" ще бъдат възстановени.

Това обяснение не е достатъчно за родителите на ученици в Русе. Те са загрижени за безопасността на децата си, които трябва да се придвижват по улиците на града.

"Легналите полицаи" са предназначени да намалят скоростта на движение и да защитят пешеходците. В добро състояние те са ефективна мярка за безопасност, но в окаяно състояние могат да бъдат опасни.

Ако "легналите полицаи" не бъдат ремонтирани навреме, съществува риск от инциденти. Пешеходците могат да бъдат блъснати от автомобили, а водачите могат да получат глоби за неспазване на правилата за движение.

Община Русе трябва да вземе мерки за ремонт на "легналите полицаи" възможно най-скоро. Това е въпрос на сигурност на гражданите.

"Легналите полицаи" в Русе са в окаяно състояние и представляват опасност за пешеходците. Община Русе трябва да вземе мерки за ремонт на тези съоръжения възможно най-скоро.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    8
    Dahm
    Не само легналите полицаи,а целият град е в окаяно състояние.
  • 4
    7
    Васил
    А пък "изправените" полицаи от Русе са в легнало положение. Особено КАТ - аджиите! Но споко, идват избори и народната милиция ще се размърда за да пази Върбан сиганина, осигуряващ гласове за ПАРТИЯТА!
  • 11
    6
    Галюн таймс
    ГУМЕНИТЕ "легнали полицаи" са незаконни от години...на целия Бейрут, който е Русе в момента кусур са му тези противоавтомобилни съоръжения-има изисквания,за ширина,височина,осветяване и знаци. "„Наредбата е влязла в сила 2012 г. В нея се дава срок от 3 години всички неравности да бъдат приведени по стандарта, а ако не могат – има една година да бъдат премахнати. Това значи, че администрацията, която поддържа пътя, не си е свършила работата”"
  • 8
    5
    Възмутен
    То и НЕлегалните са в същото състояние.
  • 5
    4
    Чичото
    На легналите полицаи им сменете леглата и им дайте завивки,че идва зима
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари