Легендарният Ицо Петрофф: Галя от "Каризма" заработваше като ВИП компаньонка

0
Легендарният Ицо Петрофф: Галя от "Каризма" заработваше като ВИП компаньонка
Снимка: Новинар

Енигматичната и магнетична изпълнителка от дует “Каризма” се сблъсква със сериозен проблем преди няколко години. Проблем, с който можеш да живееш дълго, но можеш и ненадейно да умреш... След изчезването й от България започнаха да се носят какви ли не слухове и небивалици за тайната на преселението й в Лондон.

Ицо Петрофф, открехва пред “ШОУ” завесата по въпроса:

- Ицо, къде е в момента Галя?

- Тя наистина се намира в Лондон. Там се чувства добре и живее един скромен, нормален живот като всяка средностатистическа англичанка. Наистина сега е далеч от някогашния блясък и охолство, в които се къпеше, когато беше в българския шоубизнес.

- Тогава каква е причината да смени едното с другото? Или е някаква тайна може би?

- До известна степен, да. Затова няма да я назова. Да речем, че тук се е сблъскала лице в лице със сериозен проблем и е сметнала, че може да го реши в Англия. Тя, между другото, е добре с английския и затова вероятно е избрала тази страна. Даже Петър Панов, собственикът на пиано бара “Операта”, където Галя беше сервитьорка, се опита да й помогне с връзките си от времето, когато беше част от знаменитата циркова династия Братя Панови. Опита се да я въведе в някои среди от шоубизнеса в Англия, но не се получиха нещата. После я внедри на работа в елитен СПА-център, но и там не се получи

- И с какво се препитава Галка, за да си осигури този скромен, но нормален живот, далеч от светлината на прожекторите? Като гардеробиерка ли?

- Да, като гардеробиерка.

- И всичко заради този неин сериозен проблем, който според някои медии е здравословен? Всъщност откъде започва той?

- Не мога да посоча началото му. Явно той се появява неусетно и един ден се изправяш лице в лице с истината. Все пак... може би всичко започва от оная прословута година, когато всички я обвиняваха, че вместо да си гледа певческата кариера, започва да прави загадъчни, почти околосветски пътешествия. Тогава тя наистина обикаляше света – Турция, Тунис, Мароко, Тайланд, Англия, САЩ - къде ли не! Всички се чудеха с какви средства пътешества, но още повече се чудеха с каква цел го прави - само от любов към пътешествията или има и нещо друго. Тук ще ви открехна още нещо – в тези нейни пътувания пръст има и шефката на Lesbian Girl Club – рускинята Татяна. Членка на този клуб беше и Галка. Така че тя едва ли е разглеждала само забележителностите на страните, които е посещавала. За сметка на това се е развличала като компаньонка на богати чичковци, които искат да пият, да ядат, да се веселят и забавляват, но закърнелите им мъжки достойнства вече не им позволяват „пълна програма”, ако мога така да се изразя. Естествено, покрай развлеченията с чичковците вървят и парите.

Доста добри пари

А певицата Галя е /а/компанирала не само на чичковци, но и на състоятелни дами. Нейната сексуална раздвоеност не е тайна. Всъщност тя правеше това и тук. Предимно с богати дами от руски произход. Правеше го дори на върха на кариерата си.

- Всъщност нейният загадъчен сериозен проблем, заради който напуска България преди няколко години, не е ли дрогата? Просто се опитвам да гадая? Жестокото скарване и разпадането на дуета й с Миро не бяха ли именно поради тази причина?

- Не. Друсането при нея си е съвсем отделен, страничен проблем. Вярно, че това е в основата на разпадането на звездното дуо. Не за друго, а защото Миро просто губеше пари от нейния проблем. Конкретният повод беше един концерт в Габрово, който така и не се състоя. Афишите - разлепени, билетите - продадени, само Галка я няма, защото не е в кондиция. Миро върти бесен на мобилния й телефон, но тя го изключила. Оттогава почна да я глобява: така и така, щом заради теб съм загубил толкова и толкова пари, при следващия концерт ще ги удържа от твоя хонорар, а ти няма да получиш нищо. Неизбежно идва денят, в който Миро тропва по масата и казва: повече така не може, аз продължавам сам! Галка също тропва: тогава и аз почвам самостоятелна кариера, защото и ти имаш същия проблем като моя!

Само че знаете ли, че те вече не са скарани и отново са приятели! Това става на среща при идването й в България. Всъщност Галка се е връщала у нас само един или два пъти за цялото време, откакто е заминала. На срещата тя е споделила с Миро за проблема си и сега той е един от малкото посветени, но пази ревниво тайната.

- Значи сега Галя няма проблеми със здравето, но е обикновена гардеробиерка?

- Вярно, че е гардеробиерка, но не къде да е, а в един от най-елитните лондонски вариете театри! Това означава, че и заплащането, и бакшишите са на съответното ниво. Нейни ангели-хранители от самото начало до днес са Петър Панов, Татяна, Тино, който в България беше певец, а в Лондон днес е ветеринарен лекар, дори се свени от това и ме моли да не го раздувам много-много.

- А много сериозният проблем на Галя туширан ли е поне?

- Не напълно, но до голяма степен. Татяна ми каза, че при последното им чуване по телефона наскоро Галка е звучала бодро, оптимистично и заявила, че няма никакво намерение повече да се връща в България.

Източник: БЛИЦ
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари