Ледена пързалка по улиците в Русе

12
Автомобили се въртят и са на косъм от инцидент с по-тежки последици
Автомобили се въртят и са на косъм от инцидент с по-тежки последици Снимка: Facebook / Станчо Станчев

Русенци се оплакаха, че едва са се придвижили в града тази сутрин

Лед превърна улиците в Русе в пързалка. За това съобщиха в социалната мрежа множество русенци, които се оплакаха, че тази сутрин едва са се придвижвали с колите си по пътищата.

Кадри показват как автомобили се въртят и са на косъм от инциденти с по-тежки последици. Според жителите на Русе пътните настилки не са достатъчно обработени против заледяване.

Ето част от коментарите за ситуацията в града, споделени във Facebook:

"Пенчо Милков, сутринта улиците не са обработени, как се очаква да се придвижим до детски градини, училища и работно място в този лед?"

"Ледове навсякъде!"

"Навсякъде е мноооого зле! Лед, лед, не е осолявано, не опесъчават....Мнооооого зле!"

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    18
    Milen Aleksandrov
    Понеделник 6ч сутринта, беше много заледено предвиждайки се по пътя надолу между 16ти. и 18ти. блок Дружба 3 към блок 10ти. Паднах и си навехнах лявата ръка, китката отивайки към спирката за тролей за работа. Плащаме данъци а вървим по разбити улици заледени калкани мръсни и прочие. За градският транспорт няма да коментирам там също е зле положението. Искаме чист градски транспорт и да се плаща със дебитна или кредитна карта или със телефон, все трябва да търсиш стотинки във кой век живеем.
  • 6
    17
    Късно е
    Не ревете, той Пънчо и павликенският цървулогений ви обуха кънките още на отминалите избори. Сега ще сърбате попарата, която си направихте. Нямало достойни, а да не би това недоразумение да е най-достойното.
  • 4
    16
    до 5
    Нямаше достоен, даскале, а аз за идиоти не гласувам. Нищо лично!:)
  • 6
    15
    ха, ха
    кой гледал, кой не гледал, ама да отидат да гласуват забравили, сетне реват!
  • 3
    14
    до 13
    Абе и аз бях в СИК, но на парламентарните избори и видях как се брои, така че по-кротко! Една лелка поставяше всички бюлетини, които не са на нейната партия в купчината с невалидни бюлетини. Пак, че я видяхме навреме и оправихме ситуацията. Естествено тя се правеше на ударена и няма как да се докаже, че е било нарочно. Колкото и да гледаш на видеото няма да видиш дали бюлетините, които ги пишат невалидни са наистина невалидни. Обаче тогава ми се изясни реално как БСП и ГЕРБ са все победители. За това станах върл привърженик на машинното гласуване. Там невалидни бюлетини няма! За това ми стана пределно ясно и каква е целта на изфабрикувания скандал с "изтеклия код" в деня за размисъл.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари