Лед и сняг ни очакват днес

1
В началото на новата седмица ще преобладава слънчево време
В началото на новата седмица ще преобладава слънчево време

Минималните температури днес ще бъдат между минус 10° и минус 5°, а максималните - между минус 1° и 4°, в София – около минус 1°.

В по-голямата част от страната облачността ще остане по-често значителна и на места слабо ще превалява сняг. Ще духа слаб, в източните райони - умерен северен вятър, предаде БНТ.

По Черноморието ще преобладава облачно време, на отделни места със слаби превалявания, предимно от сняг. Ще духа умерен северен вятър. Вълнението на морето ще продължи да се усилва и ще бъде 4-5 бала.

Много студено ще бъде днес и в планините - максимална температура на височина 1200 метра ще бъде около минус 11°, на 2000 метра - около минус 16°, в комбинация с умерен и силен североизточен вятър. Ще бъде по-често облачно и на места ще продължи слабо да превалява сняг. Висока остава и опасността от лавини извън обработените писти в ски курортите.

В неделя ще има повече слънчеви часове. Ще остане много по-студено от обичайното за март, въпреки че максималните температури слабо ще се повишат.

В началото на новата седмица ще преобладава слънчево време, а затоплянето ще продължи.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари