Лъскава „Хонда” гори като факла

0
Според съседите собственикът на унищожената кола е арменец
Според съседите собственикът на унищожената кола е арменец Видео: Marica.bg

Лъскава „Хонда” изгоря като факла тази нощ в Съдийския квартал в Пловдив, съобщава „Марица.бг”. Огънят пламнал около 4 часа сутринта.

Съседи на собственика на горящото возило подали сигнал на тел. 112 и няколко минути по-късно на мястото пристигнали 4 противопожарни автомобила. Въпреки усилията на огнеборците колата е напълно унищожена от огъня.

„Прибирах се от дискотека, когато видях, че колата се е запалила и се обадих на 112”, разказа съсед от кооперацията на ул. „Рила”, пред която е горяла колата.

Още преди да дойдат пожарникарите, от возилото започнали да се чуват гърмежи, които вероятно са били от пукането на стъклата и гумите. От огъня са пострадали и стъклата на съседно магазинче, обявено за продан.

Мъж от съседната кооперация се събудил от шума и с ужас си помислил, че се е запалил неговият автомобил. Аудито на Денчо Апостолов било паркирано на няколко метра от пламналата хонда, на отсрещната страна на улицата.

Веднага изтичах, за да преместя моята кола. Едва отворих вратата, толкова се беше нагряла от огъня”, разказа човекът.

Според съседите на собственика на изгорялата хонда е арменец, но никой не знае името му. Нанесъл се в кооперацията отскоро в апартамент на първия етаж и живеел сам.

Често го навестявали мъже със съмнителен вид, но досега не е имало проблеми в сградата. Хората не знаят с какво се занимава комшията им. Направило им впечатление, че докато колата горяла, той стоял отстрани и спокойно наблюдавал пламъците. Обяснил им, че хондата му няма каско и няма предположения от какво може да е пламнала.

По обяд изгорялата кола беше вдигната за скрап.

Източник: Марица
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари