Лада Нива срещу железопътни релси

2
Един скрит враг дебне в засада и чака своята жертва
Един скрит враг дебне в засада и чака своята жертва

През годините Лада Нива се превърна в истински символ за характера на руското автомобилостроене.

Всъдеходът няма никакви претенции за лукс и удоволствие от каране, но за сметка на това предлага възможност да запретне ръкавите и да се поизцапа там, където другите "кокони" дори не мислят да стъпват, пише OFFNews.

Машината има репутацията на практически неразрушима в нормални условия и още повече, когато се намира на шосето, където се предполага, че препятствията може да са по-малко и по-леки. Да, ама не!

Отскачаме до Русия, за да разберем, че преминаващите влакове не са единствената опасност за шофьорите, пресичащи железопътни прелези. Един скрит враг дебне в засада и чака своята жертва. Особено, ако сте неглижирали сериозен проблем с окачването на автомобила си и част от него се влачи свободно по шосето.

Повече от ясно е, че нашият герой, тази прекрасна Нива, се движи с точно такъв проблем, който се превръща в бедствие при опита за преминаването на прелеза. Едва ли има някой, който не знае какво е овчарски скок. Е, в случая руската машина направи нещо подобно. И вместо поправка, сега собственикът вероятно ще трябва да търси нов автомобил.

Източник: OFFNews
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари