Куклен театър - Русе има нужда от помощта ни

1
Русенските театрали готвят нов проект, за който е необходимо подпомагане
Русенските театрали готвят нов проект, за който е необходимо подпомагане

Русенските театрали готвят нов проект, за който е необходимо подпомагане

Куклен театър - Русе има нужда от помощта ни. От културната институция обявиха, че събират дарения.

"Скъпи приятели на Куклен театър - Русе, събираме дарения! Благодарим ви за подкрепата, която винаги сте показвали към нас! Вие сте най-разкошната публика в цяла България!

Сега търсим вашата помощ за ново и вълнуващо начинание. Нашата колекция от спектакли ще се обогати с нов проект на Веселка Кунчева, чието начало ще поставим с творческа лаборатория в периода 01.04. до 11.04., която ще приключи с публичен показ на 12 април 2024.

За целта търсим стари или ретро велосипеди и велосипедни части. Всички, които имат ненужни или счупени части от велосипеди, молим ви да ги дарите за нашия театър. Всяка малка част може да помогне за създаването на нещо уникално на сцената. Вашият стар и ненужен велосипед или част от него има своя история и може да допринесе за атмосферата на нашето представление.

Как можете да помогнете?

- Донесете даренията си: Можете да донесете старите велосипедни части на адреса на театъра в работно време – ул. Княжеска 9.

- Ако имате въпроси, желаете да уговорите конкретен час, в който да ни посетите или искате да направите дарение, но не можете да донесете велосипедните части, моля, свържете се с нас. За контакти: 0895 474 858, Ивелин Пъшев.

Благодарим ви предварително за вашата щедрост и подкрепа. Даренията ви ще помогнат за създаването на нещо ново и уникално!", пишат театралите в социалната мрежа.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари