Куфар превозва пътници с 13 километра в час

1
С напълно заредена батерия куфарът може да измине повече от 9 км
С напълно заредена батерия куфарът може да измине повече от 9 км Снимка: Modobag

Има няколко различни начини, чрез които да се придвижите бързо през терминала на летището.

При всички от тях ще имате нужда от подкрепата на персонала и голяма доза късмет. Или пък можете да опитате да подкарате куфара си. Повярвайте, това вече е възможно.

Modobag, който нарича себе си "първият моторен, превозващ пътници куфар в света," е на път да промени начина, по който мислим за багажа си и неговото транспортиране, съобщава profit.bg.

Компанията-създател на иновационния куфар се опита да набере средства за проекта си чрез кампания в Kickstarter през миналата година, но не успя. Днес те имат кампания в Indiegogo, в която вече са събрани 23 865 долара от търсените 50 000.

Според компанията, да караш куфара си е три пъти по-бързо от ходенето, като той може да развива максималната скорост от почти 13 км/ч. Както можете да се досетите, Modobag изобщо не е евтин. За да се сдобиете с моторизирания куфар, ще трябва да се бръкнете с 995 долара. Чантата разполага с външни джобове и LED светлини, кормило, което контролира посока, в която се движите, както и седалка от мемори пяна.

Куфарът тежи 19 кг заради мотора. Въпреки това чантата пасва на изискванията за ръчен багаж, обявени от повечето авиокомпании. Новата технология е снабдена още с GPS проследяване и предупреждение за близост. Два куфара от бъдещето за идеалното пътуване Куфар-триколка за по-бързо придвижване и куфар-скрин за идеално съхранение на багажа. С напълно заредена батерия куфарът може да измине повече от 9 км.

Зареждането му на 80% отнема около 15 минути, а за пълна батерия се изисква да чакате по-малко от час. Той предлага и USB порт за зареждане на мобилните ви устройства в движение. Но помнете: опасно е да ги използвате по време на шофиране. Пък макар и да карате куфар.

Източник: Profit.bg
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари