Кубрат Пулев след мача с Чисора: Според мен, аз му вкарах повече чисти удари

1
Едни глави през цялото време се биеше, никой не ги виждаше, допълни боксьорът
Едни глави през цялото време се биеше, никой не ги виждаше, допълни боксьорът Снимка: Кадър от bTV

Кубрат Пулев се представи на високо ниво и напълно отговори на предизвикателството за тотална война на Дерек Чисора, но загуби с разединено съдийско решение - 116-112, 112-116, 114-116 в зала "О2 арена" в Лондон.

Ето какъв бе коментарът на най-добрия български боксьор относно двубоя пред bTV.

"Добре беше, но сами виждате, че когато не е убедителна победата, никой не може да каже какво ще стане. Все пак сме в Лондон. Едни глави през цялото време се биеше, никой не ги виждаше. Каква комуникация със съдията? Знаете, че има една приказка в България "Тарикат мъж не писка", заяви Кобрата.

"Благодаря на всички хора, които дойдоха да ме подкрепят. Играхме добър мач, но така е в спорта - понякога побеждаваш, понякога губиш. Според мен, аз му вкарах повече чисти удари, но... Тук и публиката, и всичко... Защо да съм разочарован? Това е спортът все пак! Поздрави на цяла България и благодаря на всички за подкрепата", добави Кубрат Пулев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 6
    6
    123
    Отивам и одма му го казвам в очите 200 пъти подред. Не виждам, кое му е страшното ? От бой ли трябва да се уплаша ? Аа, да, забравих, тук в насилистан всичко се решава с бой и шутове, никой няма право да говори критики ако не е готов да ги защити с юмруци и побойща. Критикува само биячът... абе ти чуваш ли се какво говориш изобщо ? 200 пъти ще му го кажа при всякакви обстоятелства.
  • 4
    5
    до 4
    А ти защо не се откриваш, бе путьо? :) Дай си имена, телефони. Баси дебила, шушумига. Другите били путки, а ти да не би с нещо да ги превъзхождаш, бе травестит?!:)
  • -6
    4
    до 1
    ти ако си мъж иди му го кажи в очите, ама имаш ли топки? не вярвам.... кво пишеш тук като някаква путка, скрит като плъх
  • 4
    3
    хаха
    Добре му сцепиха зелката на тъпия чалгар, да знае да не се вре повече където няма работа.
  • 3
    2
    Зевзек
    Ся е време за голямата политика, или мотика!?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари