Крисия: Имам нов интерес

4
Паузата с музиката ми е необходима, сподели певицата
Паузата с музиката ми е необходима, сподели певицата Видео: NOVA

Паузата с музиката ми е необходима, сподели певицата

Всички я познават като детето чудо. Момичето, което накара с гласа си цяла България да се гордее. Крисия, която наскоро завърши училище, вече е готова да направи първите си стъпки в света на големите.

"Училището най-накрая свърши. Много вълнуващо беше. Много се гордея с това, че завърших. Честно го казвам, защото във всяко училище има много предизвикателства и много голямо изграждане. Това е цяло възпитание, друго семейство, други хора, които те възпитават и показват, дават съвети. Абсолютно всичко". Това сподели певицата Крисия, предава NOVA.

"Със сигурност имах много слаби моменти в Музикалната академия, която завърших. Аз, като човек, който е доста смел и обича да рискува, имах доста слаби моменти. Но всяко място си има слабите моменти. Това те учи реално. Трябва да има и долу, и горе, за да можеш да знаеш къде е балансът. Но със сигурност беше голямо предизвикателство това училище", посочва тя

На въпрос кой е съветът от преподавател, който ще запомни, певицата заяви: "Със сигурност ще запомня госпожата по пеене. Тя е човекът, който ме спасяваше в много ситуации в училище. Съветът, който ми е давала е да "стискам зъби и да додрапам до края", защото каквото и да си говорим, не знам дали съм единствена, но със сигурност не съм единствена, но ученето не е за мен. Аз съм човек, който ще се научи от някаква ситуация. Това да седна и да отворя някой учебник - просто не е за мен".

Крисия сподели, че проявява интерес и към актьорското майсторство и иска да учи точно това. "Със сигурност музиката е налице. Тази пауза, която правя с музиката, за мен е задължителна, защото променя много неща - в стила, в израстването. Хората очакват "Детска вселена", но светът е вече по-голям. Имам и нов интерес и се вълнувам много. Това е актьорското майсторство".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    иванова
    Кога завърши Музикалната Академия бе моме?Да не би да си се объркала?Да не би някоя друга академия да си завършила ?
  • 5
    5
    ........
    Пази боже сляпо да прогледа!!!!Цялата в силикони,кух мозък,който мозък не работи когато шофира и осакатява хора!!!!!Абе я си стой където си!!!!!Не идай да излагаш града ни!!!!!
  • 6
    4
    хаха
    както преди мен писаха, по всичко изглежда, че ще се снима в порното :) Наблъска силикона в джуките, сега остана да наблъска в циците (ако още не е). Като гледам вече е тръгнала по пътя на Сузанита, заобиколена от wannabe мутри нашарени от глава до пети с татуси и с около 20 години по-възрастни от нея.
  • 5
    3
    Фичо
    Явно ще се снима в порното! Бая семе ще погълне!
  • 12
    2
    Ivo
    Поредната куха патка!!!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари