Кратери по булевард "Христо Ботев" дебнат шофьорите

0
В тъмното дупките не се виждат и създават риск за сериозни инциденти
В тъмното дупките не се виждат и създават риск за сериозни инциденти Снимка: Русе Медиа

В тъмното дупките не се виждат и създават риск за сериозни инциденти

Възмутени шофьори подадоха сигнал за опасна ситуация на бул.“Христо Ботев“ към ул. “Студен кладенец” в кв.“Дружба 1“ в Русе, съобщи Русе Медиа. Според тях кратерите по булеварда са като „произведение на велика инженерна мисъл.

На мястото няма никакви обозначения и информация за изрязаните трапове – кой е ангажиран с тази дейност – ВиК или общината, защо се налага там да се изрязва платното и кога ще бъдат запълнени въпросните места.

Потърпевши шофьори разказаха, че в тъмното дупките не се виждат и са влезли директно в тях заради липсата на предупредителни знаци. Освен липсата на обозначение, заради наклона на завоя не се вижда нищо и ако водачът не знае, че има такива трапове, няма как да ги избегне.

Временно шофьори са напълнили импровизирано дупките с клони, за да предупредят колегите си за опасността. Русенци зад волана обаче настояват да се вземат спешни мерки, защото има риск от сериозни инциденти.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 1
    4
    Росен Рахнев
    Кой е ангажиран с тази дейност? Питай Пенчо. А тези кметски наметници за районите само за заплата ли са назначени?
  • 8
    3
    Гост
    А КАТ и всички други назначени контролни органи къде спят,че не си вършат работата
  • 12
    2

    Е...пък ще имате по-високи данъци...някакви си кратери по бул."Хр.Ботев"...нищо работа...радвайте се на новите данъци....такава прекрасна предколедна и новогодишна придобивка...подарък от сърце от Пънчо
  • 19
    1
    Това е
    Защото шефа на ВИК Русе се изказа, че русенци били много търпеливи при реализиране на великия воден цикъл и трябвало да се радват на придобивката. Радвайте се се на изпочупените коли, крака и ръце, радвайте се на калпаво асфалтираните улици и тротоари, на мръсотията и калта в града и най-накрая на високата цена на водата. Радвайте се и на втория мандат на Пънчо, на когото не му пука в какво състояние са улиците и всеки ден е с нови селфита. Радост голяма и за новите високи данъци и седемте заместници на най-некадърния кмет в историята на Русе и на компанията му от павликенския цървулогений.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари