Кратер зейна в центъра на Русе

4

Асфалт пропадна до блок "Българска роза"

Огромна дупка се отвори в асфалта до трафопоста на блок "Българска роза" на бул. "Скобелев" 31. За това свидетелства снимка, публикувана в социалните мрежи. "Срути се пред мен, ако беше дете щеше да пропадне", отбеляза Калинка Стефанова, станала очевидец на пропадането. Според нея това е последица от извършени ремонти.

"Това е последица от три ремонта преди месец. Намира се до трафопоста при бл. Българска роза. Срути се пред мен, ако беше дете щеше да пропадне. На това място паркират коли".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 11
    7
    Групенфюрер Мюлер
    Този кратер символизира празнината в главите на 30 000 РРуССенски заленчука търкащи билетчета, които гласуваха за Чичо Пенч....
  • 19
    6
    дАСАФСАСФ
    държавата е дупка и народа пропадна в нея ,ква пенсия кви доктори ?!
  • 19
    5
    Русенец
    Общинарите и кметовете трябва да осъмват всяка сутрин с тълпа протестиращи под балконите им. Докато не стане това, няма да има оправия.
  • 0
    4
    GHETTO
    FUCK YOU
  • 31
    3
    Русенка
    В нормална страна щяха да осъдят фирмата изпълнител, да плаща неустойки. Тук им доплащат с нов заем, който да връщаме ние.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

На пазара:
- Едно кило ягоди!
- Какви предпочитате, български или брани от българи?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари