Кръстовището на „Олимп“ се затваря за движение през уикенда

0
Градският транспорт и МПС ще се движат по обходни маршрути
Градският транспорт и МПС ще се движат по обходни маршрути

Градският транспорт и МПС ще се движат по обходни маршрути

От 14.05. (събота) до 15.05. (неделя) включително се затваря за движение на МПС бул. „Липник“ в района на кръстовището с ул. „Никола Петков“ и ул. „Захари Стоянов“ („Олимп“). Ремонтните дейности са във връзка с изпълнението на обект: „Рехабилитация на бул. „Липник“ от кръгово кръстовище при бул. „Цар Освободител“ до кръгово кръстовище на КАТ, гр. Русе“, съобщиха от пресцентъра на Община Русе.

Движението на МПС ще се осъществява по обходни маршрути, както следва:

1. При движение от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ, по ул. „Тича“ и по ул. „Петрохан“ към бул. „Липник“;

2. В обратна посока от посока КАТ кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“, по ул. „проф. Димитър Баларев“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“ към бул. „Цар Освободител“;

3. Автобусни линии с №12, 15, 16, 18, 20, 30, и 33 ще ползват същите обходни маршрути;

4. Тролейбусни линии №2, 13 и 21 от кръговото кръстовище на бул. „Липник“ с бул. „Цар Освободител“ в посока КАТ ще се движат по ул. „Плиска“, ул. „Тулча“, ул. „Потсдам“ и покрай Търговски център „МОЛ-Русе“ до бул. „Липник“ и по маршрута си. В обратна посока от бул. „Липник“ покрай Търговски център „МОЛ-Русе“, ул. „Потсдам“, ул. „Тулча“, ул. „Доростол“, бул. „Съединение“ и от кръговото кръстовище на бул. „Цар Освободител“ по маршрута си.

При неблагоприятни метеорологични условия е възможно ремонтните дейности да продължат и през следващите 24 до 48 часа, за което гражданите ще бъдат своевременно уведомени.

Призовават се водачите на МПС да спазват стриктно временната организация на движение и поставените пътни знаци и табели в горепосочения период.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 3
    6
    До 5
    Архитекта, ти бълнуваш ли, сънуваш ли или си мечтаеш - къде го виждаш тоя "европейски вид" на разбитите улици в Русе? Ти на земята не ходиш ли или си летиш из облаците?
  • -3
    5
    Архитекта
    Постепенно Русе добива западноевропейски вид. Междублоковите пространства в Здравец са супер . Чипровци стана много натоварена улица и добре че я направиха. Досега само в чародейките и дружбите правеха подобрения. Време е и в Здравец и Родина да заработят данъците които плащаме.
  • 11
    4
    Червен Пенчо
    Това не е ремонт. Това е специална поправителна операция!
  • -3
    3
    РУСЕНЕЦ
    ЛАЙНАРИ
  • -19
    2
    Аерсъзник от русие
    Ваша мама русенски боклуци не се спряхте с тез некадърни ремонти деба ваша мамичка мръсна
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари