Красимир Каракачанов: България се управлява от хора със слугински манталитет

1
Заради поведението на г-н Тагарев ни третират като слуги, а не като партньори
Заради поведението на г-н Тагарев ни третират като слуги, а не като партньори Снимка: БГНЕС / Архив

Заради поведението на г-н Тагарев ни третират като слуги, а не като партньори

Бившият военен министър коментира визитата на Тагарев в САЩ, споразумението за Шенген и политиката на глобализацията

В интервю за „Труд news“ бившият военен министър Красимир Каракачанов коментира резултатите от петдневното посещение на военния министър Тодор Тагарев в САЩ и най-вече ще стане ли България плацдарм на НАТО за бъдещи военни действия срещу Русия?

Каракачанов е категоричен, че поведението на Тагарев е било унизително и е довело до това България да бъде третирана като слуга, а не като партньор. Той също така изрази опасения, че страната ни се превръща в плацдарм на НАТО, тъй като САЩ се нуждаят от Черноморското крайбрежие на България за евентуален конфликт с Русия.

"България се управлява от хора със слугински манталитет, а не от хора, които имат чувство за отговорност пред собствения си народ. Вижте какво става в Европа. В последните 30-40 години тя се наводнява от хора от други държави, с други религии, които на практика не само не се интегрират, не само че се обособяват и се гетоизират, но започват силово да налагат своя начин на живот. И това става в силни икономически държави като Франция и Германия. Какво да говорим за една държава като България, която не само няма икономика, но която намалява като население? Ние на практика сме удобното пространство, в което европейските циници - т.е. европейските политици, могат да превърнат в един буферен район в който не само да ни връщат своите мигранти, но който да поема такива от целия свят.", заяви Каракачанов.

Каракачанов коментира и споразумението за Шенген, което според него ще обрече България да се превърне в мигрантско гето. Той обвини управляващите, че са мижитурки и негодници, защото са се съгласили да приемат мигранти, които са преминали през България и са били регистрирани в други европейски държави.

На въпроса защо според него мигрантите се насочват само към Европа, а не към братските им арабски страни или към огромната територия на Русия, Каракачанов отговори, че това е политиката на световните глобалисти, които искат да изолират и маргинализират Европа.

В интервюто си за „Труд news“ Красимир Каракачанов изрази сериозни опасения за бъдещето на България. Той смята, че страната ни се превръща в плацдарм на НАТО и мигрантско гето, а управляващите са отговорни за това.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    3
    Цървул
    Каракачанов ти откри Америка бе ами нали беше същия какви глупости говориш
  • -3
    2
    TOK
    А ти шкюбе не беше слугиня по дънки вместо да купите европейски изтребители които до сега сигурно щяхме да ги имаме и парите да останат в ЕС ти ги даде на убийците на Българи 1943-45 г.
  • 2
    1
    Красииии
    България се управлява със Соломонови решения.Тагаренко е част от обслужващият персонал.Паж
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари