Краси Ранков стана дядо на трето внуче

0

Актьорът Красимир Ранков стана дядо на трето американско внуче.

Джаксън Елиас Ранков изплака в “Джаксънвил Бийч Хоспитал” във Флорида, пише 24 часа.

Това е третото дете на сина му Светослав–Ети Ранков, който от дете живее в САЩ с майка си Лилия Славова, първата съпруга на Краси Ранков. Каката на бебето Лейла Изабел, на 2 години, все още се опитва да се справи с присъствието на малката ревяща топка в дома им в Джаксънвил Бийч.

Бебето се роди с голяма коса и доста едричко- 4,200 килограма. Аз стоях до последно да чакам раждането, но снаха ми го преноси с 2 седмици и не успях да присъствам. Тя много държеше да роди и второто си дете по естествен път, без епидурални упойки и каквито и да било хапчета. Още не съм виждала Джаксън. В момента помага бабата на снаха ми, а аз имам няколко участия във Вашингтон и след това ще поема щафетата”, каза щастливата баба - актрисата Лилия Славова, която повече от 30 години живее в САЩ.

Ети има и 16-годишна дъщеря Лилия, която е от връзката му с истинска индианка от канадското племе Black Foot. Момичето посещава България, когато е на 8 г., и чак тогава вижда българския си дядо на живо, който не крие, че това е един от най-трогателните моменти в живота му. “Кина е свободолюбива индианка, която не вярва в брака като институция, и двамата с Ети така и не се ожениха. Синът ми обаче искаше истинско семейство и срещна такъв човек в лицето на Андреа, която е с босненско-сръбски-хърватски корени и е много отдадена на семейството”, споделя Лилия Славова.

Най-младият член на фамилията Ранков ще посети България това лято, за да се запознае и с българската рода. Джаксън ще бъде кръстен в катедралата във Варна, където и сестричката му Лейла беше посветена в Христовата вяра миналото лято. Сватбата на Андреа и Ети беше в двореца в Балчик, откъдето е родом Краси Ранков.

Източник: 24 Часа
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари