Крадци показаха как се сваля гума за по-малко от 60 секунди

0
Посегателството става посред бял ден на паркинг на супермаркет
Посегателството става посред бял ден на паркинг на супермаркет

Посегателството става посред бял ден на паркинг на супермаркет

Отново идва това време от годината, когато летните гуми отстъпват място на зимните и ако изпитвате затруднение при смяната на двата комплекта, то тази бригада от двама души, която виждате на снимката, може да ви помогне, макар да не гарантираме, че гумите и джантите ще останат на колата.

Кадри от камера на Tesla показват крадци, които без да се притесняват свалят гумата на Corvette С7 посред бял ден на голям паркинг на супермаркет. Инцидентът се е случил на 3 ноември, а както може да видите от кадрите, крадците се нуждаят от по-малко от 60 секунди, за да свършат задачата си, информира fakti.bg.

Трима мъже слизат от колата и докато единият вдига автомобила, другият вече отвива болтовете на джантата. След като прибират гумата, те поставят тухла под диска и бързо спускат автомобила, потегляйки от мястото на престъплението. Полицията вече е проследила регистрацията на колата и води разследване.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари