Костадин Костадинов: Очаквам промяна на курса на Европейския съюз

0
Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през юни очаква председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов
Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през юни очаква председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов Снимка: БГНЕС

Промяна на курса на Европейския съюз (ЕС) след евроизборите през юни очаква председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов

Това коментира той пред журналисти преди началото на международната конференция "Ние сме младежите на Европа", предаде БТА. Очаквам промяната да бъде за доброто на човечеството, добави той.

ЕС е изправен пред два пътя – или се реформира и се превръща в това, за което е замислен – свободна цивилизационна и култура общност на свободни държава, или ще бъде поставен пред много сериозни заплахи за оцеляването си – икономически, демографски, политически и военни, коментира Костадинов.

Дали Европа ще бъде европейска и каква ще е съдбата на младежите, които ще управляват държавата, са едни от основните предизвикателства пред континента, смята председателят на "Възраждане". Според него е поставено под въпрос оцеляването на европейската цивилизация. Важно е мнението на хората, които са бъдещето на Европа и света, каза още Костадинов по повод днешния форум.

Според него най-големият шанс светът да има мирно бъдеще е победа на Доналд Тръмп на президентските избори в САЩ.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 0
    2
    Иво Атанасов
    Тоталитарните режими и империята на злото-Русия не могат да преглътнат, че трябва да им се разпадне колониално-тоталитарният ред. Хората, особено на Запад искат да стават по-свободни защото са по-образовани и умни и по тоя начин се получава голяма разлика в социално отношение, както и в културно, икономическо и технологично. Все повече хора от Русия и останалите тоталитарни държави искат да идват в проспериращия Запад, което подлага на изпитание Западната цивилизация. Западът се мъчи да направи промени в тоталитарните държави и спре потокът на имигранти и хората си останат в техните държави и ги направят демократични и проспериращи и да спрат да идват на готово в ЕС и САЩ. Това ще стане като такива остарели и ретроградни партии като Вгъзраждани, ГЕРБСП-ДПС, ИТН и техните русоидно-тоталитарни изроди като Костадинов, Нинова, Борисов, Трифонов и т.н бъдат изринати в мръсния канал. На тия евроизбори тоталитарно-репресивните партии ще се помъчат да променят нещата и забавят процеса на разпад на Руската империя на злото, тоталитарните общества в другите държави, но няма да успеят. Западът в последните 20-30 години постигна изключителни резултати в областта на науката и технологиите, което праши най-вече т-пунгерите в Кремъл и изоставането ще нанесе изключителни негативни реакции в руското общество и режимът в Кремъл не го очаква нищо друго освен разпад. Технологичните и научни революции винаги са променяли обществото и създавали нови класи които са в началото на гражданските революции и това винаги е ставало с катаклизми на старите общества. Това предстои и на режима в Кремъл и неговите поддръжници в България и в частност тоя дърдорещ глупак Костадинов.
  • 1
    1
    чичомиткобрат
    Във запада има много голяма гордост, която идва от колониалните времена. Тя много трудно може да бъде преглътната и лидерите просто като котка не искат да си паднат на гърба, или по-скоро някой да ги види, че си падат на гърба. И заради тази гордост, като капитани, са готови да потънат с потъващия кораб. Проблема е за нас - мишките, че няма къде да избягаме, друг кораб няма, а с плуване далеч няма да стигнем. Европа и запада са обречени на гнет, това се вижда от 3,000,000,000 светлинни години. Точно защото западните лидери не могат да си преглътнат гордостта, милиарди хора ще страдат. Неговото време скоро идва, и Той ще осъди всички ни, и тези, които са се отрекли от него и са Му врагове, ще бъдат унищожени. Слава на Исус - най-великия!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари