Костадин Костадинов: Не изключвам възможността за още политически убийства през следващите месеци

0
Според него убийството на Алексей Петров е политическо, но уточни, че не е криминалист и не знае "кой на кого какво е обещал и не е изпълнил"
Според него убийството на Алексей Петров е политическо, но уточни, че не е криминалист и не знае "кой на кого какво е обещал и не е изпълнил" Снимка: БГНЕС

Според него убийството на Алексей Петров е политическо, но уточни, че не е криминалист и не знае "кой на кого какво е обещал и не е изпълнил"

За Костадин Костадинов и "Възраждане" признанието на Бойко Борисов за контакта с убития Алексей Петров не е изненада.

В парламентарните кулоари той напомни, че още при стрелбата за настояли Кирил Петков да свидетелства. "Когато границата между организираната престъпност и държавността са размити, не е ясно откъде точно започва държавата. Очевидно е, че в момента ни управлява организирана сглобка, която има една единствена цел - да гарантира физическото си оцеляване. В тази сглобка някакви настъпвания, те се избиват един друг и не изключвам възможността за още политически убийства през следващите месеци", коментира Костадинов, цитиран от вестник "24 часа".

Според него убийството на Алексей Петров е политическо, но уточни, че не е криминалист и не знае "кой на кого какво е обещал и не е изпълнил".

"Не могат да управляват успешно. Най-вероятно защото нарушават икономически въпроси, по някои от тях започват да стрелят", каза той.

Костадинов не очаква нищо да последва и самосезорането на прокуратурата по Турски поток.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари