Костадин Костадинов: На трима наши депутати са предлагани стимули, за да подкрепят кабинета "Василев"

0
Настоящият парламент се е превърнал в една много сериозна организирана престъпна група
Настоящият парламент се е превърнал в една много сериозна организирана престъпна група Снимка: БГНЕС

Представители на управляващата коалиция са се свързвали с трима от народните представители на "Възраждане", като са им предлагали най-различни форми стимули, за да подкрепят кабинет "Василев"

Това заяви лидерът на партията Костадин Костадинов на пресконференция днес.

"Очевидно настоящият парламент не просто е достигнал дъното, а се е превърнал в една много сериозна организирана престъпна група, в която премиерът не се свени да говори публично за това, че ще търсят 121 депутати, все едно депутатите са стока, която се продава в магазините. Тези хора са национални предатели и престъпници", заяви Костадинов.

Той се обърна към депутатите от ПП, БСП и ДБ и ги призова да станат независими и да не подкрепят новия кабинет.

"Неоспорим факт е, че управляващите се опитват да купуват депутати. Петков ми се обади, за да поиска подкрепа за издигане на Рашков за шеф на КПКОНПИ Ние няма да го подкрепим, поради същата причина, поради която не подкрепяме и главният прокурор да определя прокурорите, които ще го разследват", заяви Костадинов, цитиран от БГНЕС.

В замяна на подкрепата за Рашков, ПП щели да подкрепят "човек на "Възраждане" за зам.-председател КПКОНПИ, съобщи Костадинов.

По-рано днес напусналата ПГ на "Възраждане" Елена Гунчева съобщи за БНТ, че и с нея са водени разговори за еветуална подкрепа на програмата за управление и кабинета "Василев".

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 8
    2
    Аз
    Еееее, не се спряхте да лъжите....то и на мен ми платиха да гласувам за вас.... какво ще кажете!!!!!
  • 0
    1
    За стотинки
    не се продавайте ! Бойко каза , че в момента в България се осъществава чудовищна корупция. Това означава , че чекмеджетата им са препълнени . Ако искат сътрудничество , да платят както трябва , в смисъл, да си оправите живота и дори да ви останат и за партийната работа.
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари