”Възраждане” иска национален референдум за въвеждане не еврото

7
Партията организира национален протест за сваляне на правителството
Партията организира национален протест за сваляне на правителството Снимка: архив

От "Възраждане" искат национален референдум за въвеждане не еврото

Партията е категорично против, защото това ще доведе до хиперинфлация и ще унищожи българската икономика, заяви лидерът ѝ Костадин Костадинов, цитиран от БНР.

"Такъв проблем и въпрос трябва да бъде подложен на референдум, категорично сме за това. Българският народ трябва да бъде питан, ясно да му се обяснят плюсовете и минусите от въвеждането на еврото и българските граждани да се произнесат. А не да решават временно назначени от американския посланик чиновници, изпълняващи ролята на министър-председател, министър на финансите и други подобни."

Следващата седмица "Възраждане" организира национален протест, чиято цел ще бъде сваляне на правителството.

"От вчера ние на практика нямаме правителство, от вчера България е без власт. И ние от "Възраждане" го обявихме това. Припомням, че започваме всекидневни протести, които ще бъдат в цялата страна, не само в София. А другата седмица – на 11 май, организираме голям общонароден митинг за свалянето на правителството", каза Костадинов.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 10
    2
    Да се знае
    Замениха постепенно българското знаме с украинското, замитат историята ни под килима, колко му е да затрият и лева?!? Подкрепям Костадинов и съм ПРОТИВ ВЪВЕЖДАНЕТО НА ЕВРО!
  • 4
    1
    РУБЛА или ЕУРО
    Това трябва да се питат гражданите , какво избират !
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Ако след петдесет не си харесвате живота, то сипете си още петдесет!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари