Корнелия Нинова: Тодор Тагарев да си ходи незабавно

1
Падането на дрона край Тюленово е заплаха за националната сигурност
Падането на дрона край Тюленово е заплаха за националната сигурност Снимка: Facebook

Падането на дрона край Тюленово е заплаха за националната сигурност

Според лидера на БСП Корнелия Нинова случаят с падналия дрон показва "еманация на липсата на държава". Това коментира тя пред журналисти преди началото на днешното извънредно заседание на парламента.

По-рано днес министърът на отбраната Тодор Тагарев каза, че е възможно падналият край Тюленово дрон да има връзка с войната в Украйна.

На въпрос дали трябва да се притесняваме за националната сигурност, Нинова отговори утвърдително. "Този факт оправдава нашата позиция от началото на войната, че трябва да се търсят преговори и мирен изход. Намираме се на няколкостотин километра от бойното поле, можеше и да се очаква, че ще се случи такова нещо, така че отново призоваваме да се прекратят военните действия от двете страни и да се търси мирен изход от кризата", каза тя

По думите ѝ случаят показва пълна безотговорност и липса на държава. "Не може от снощи вечерта до днес никой да не реагира, защото не можело да се реагира в тъмната част на денонощието. Второ, всички видяхте как се обезврежда това съоръжение - с пушещ върху него полицай, с друг, който по потник гази из водата и пада от камъните, и го пипа с пръст, за да види дали мърда. Това е еманация на липсата на държава", заяви Нинова.

Корнелия Нинова настоя за оставката на военния министър Тагарев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • -6
    3
    Инж. Любомира Касабова
    Много правилно го е рекла Нинова! Не само Тагарев, но и всички около него трябва незабавно да подадат оставки и даже да бъдат съедни за държавна измяна. А Бойко и Пеевски, заедно с Тагарев и Денков- на бесилото и то веднага!
  • 4
    2
    Мина
    Корнелия, не само той, Ами и ти и всички останали извратеняци трябва да бъдете изметени...
  • 17
    1
    Тагаренко
    Да си ходи, свинята мръсна, за Усрайна да си ходи и да не се връща никога повече жив в България!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари