Корнелия Нинова: Санкциите срещу Русия убиват Европа

0
Въпреки санкциите, руският газ си намира пазари и “Газпром“ отчита рекордна печалба от 41,4 милиарда долара
Въпреки санкциите, руският газ си намира пазари и “Газпром“ отчита рекордна печалба от 41,4 милиарда долара

Въпреки санкциите, руският газ си намира пазари и “Газпром“ отчита рекордна печалба от 41,4 милиарда долара

Санкциите срещу Русия убиват Европа. Време е европейските лидери да осъзнаят това. Огромните протести в Чехия са сигнална лампа. Вижте фактите без идеологеми. Въпреки санкциите, руският газ си намира пазари и “Газпром“ отчита рекордна печалба от 41,4 млрд. долара. 10 млрд. от тях превежда директно на Кремъл. Това е санкционираната страна. А какво се случва в санкциониращите я: срив в икономиката, инфлация, непоносими цени, опасност от студена зима, социално недоволство и растящо напрежение. Санкциите не решават нито един от тези проблеми. Те само ги задълбочават. Решението е в дипломация, разговори, прекратяване на войната и възстановяване на отношенията.“

Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Разлог, където председателят на левицата разговаря с граждани за проблемите пред страната и домакинствата.

„Докато се нормализират отношенията обаче трябват спешни мерки. За нас най-важната, реална и изпълнима, е таван на цените. Вижте какво прави социалистическото правителство в Испания, какво предприе социалистическото правителство в Португалия - поискаха, Европейската комисия им одобри и налагат таван на цените. Ето това ще направим веднага в следващия парламент и ние. Участието на БСП в управлението е гаранция, че ще преминем по-леко през кризата", каза още Нинова пред гражданите. На срещата присъстваха още водачите на Кюстендил - Бойко Клечков, на Перник - Александър Симов, на 24 МИР София - Георги Свиленски, както и младежи от Младежкото обединение.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!

Списък с коментари

  • 5
    2
    Корнелия загрижена за Европа
    Може ли да познаете къде синът На Корнелия завърши висшето си образование и къде остана да работи за постоянно ? За да ви е по лесен отговора , ви казвам , че не е в Русия ! Би могъл да дойде тук да поработи за България при мама си , да аме не ! Колко са загрижени за България , за Европа , за бедните българи ! Трогателно , трогателно ! На Цецка Цачева синът и тоже остана там да работи. Поне мамицата му успя да си купи една гарсониера , ако случайно се върне.
  • 9
    1
    русенец
    Остави санкциите срещу Русия, кажи колко военна продукция изнесе за Украйна и колко спечели лично ти от това?
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари