Корнелия Нинова обсъди важни теми с кмета на Русе

1
Конкретно внимание бе обърнато на Индустриалната зона
Конкретно внимание бе обърнато на Индустриалната зона

Вицепремиерът и министър на икономиката и индустрията Корнелия Нинова се срещна с кмета на гр. Русе Пенчо Милков.

На срещата присъства и зам.-министър Димитър Данчев.

По време на дискусията бе поставен акцент върху социално-икономическата обстановка в гр. Русе – работни места, заетост, потенциал за развитие на региона, развитие на производството и индустрията, подкрепа за ремонт на улици и въпроси, свързани с русенската корабостроителница, съобщиха от Министерството на икономиката.

Конкретно внимание бе обърнато на Индустриалната зона гр. Русе и възможностите за нейното разширяване и подобряване на дейността й. Министър Нинова прояви интерес от социалните мерки, които предлага общината в подкрепа на своите жители. „За нас основен приоритет е съчетаването на социални и икономически мерки в помощ както на хората, така и на малките и средните предприятия“, категорична бе тя.

Министър Нинова подчерта, че остава на разположение за бъдещи разговори в подкрепа на икономическото благосъстояние на региона.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари