Нинова: Пенчо Милков ще направи всичко по-добро за Русе и за русенци!

0
Той стана символ на промяната не само за Русе, а и за страната, заяви лидерът на БСП
Той стана символ на промяната не само за Русе, а и за страната, заяви лидерът на БСП Видео: Русе Медиа

Много се радвам на победата на Пенчо, на силата и единството, което показа и партийната организация. Той стана не само символ на промяната в Русе, но и символ на промяната и за БСП, и за страната. Чувам прекрасни отзиви, аз за пръв път идвам след неговото избиране“, коментира председателят на БСП Корнелия Нинова първи 100 дни от кметския мандат на кмета на Русе Пенчо Милков.

Тя пожела успех на него и екипа му, тъй като Русе има много проблеми за решаване, а Пенчо Милков има идеи как да направи промените. „Знам, че може. Подготвен е, грамотен е, почтен, честен човек е, така че знам, че ще направи всичко по-добро за Русе и за русенци“, каза още Нинова, цитирана от Русе Медиа.

Лидерът на БСП коментира преди срещата си вечерта с партийния актив и симпатизанти, че партията развива визията си за България. „Тя е съвсем различно виждане за промяна на статуквото, на модела на управление. Сега ни предстои по-важната задача, тази „Визия за България“ да прерасне в управленска програма по секторни политики. Във всяка политика какво точно ще променим, например в здравния модел, в социалния модел, и т.н., така че да я превърнем в управленски проект“, обясни Нинова.

Колкото до предстоящите избори на нов лидер на БСП, социалистите ще трябва сами да преценят какво се случило за последните четири години и как да се продължава нататък. Най-важното е да се избере това ръководство, което може да изведе БСП до победа на следващите парламентарни избори.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари