Корнелия Нинова: Чертаем планове как Русе да стане икономически център на северозапада

1
И на русенци децата да живеят тук добре
И на русенци децата да живеят тук добре

"Когато Караянчева получи одобрението на над 2 милиона българи, тогава да коментира президента".

Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова пред журналисти в Русе в отговор на въпрос как ще коментира думите на Цвета Караянчева, че Румен Радев е беквокал на Корнелия Нинова, предава Агенция Фокус.

„Всеки има право на мнение. Въпросът е колко тежи то. Нека Цвета Караянчева, Бойко Борисов или който искате от ГЕРБ, се яви на пряк, мажоритарен избор пред народа. Ако получат подкрепата на 2 063 032 българи, колкото получи президентът Радев, да ги коментират. Сега просто ще е загуба на време”, коментира Нинова.

Тя продължи, че друго я е разтревожило повече от изказването на Караянчева вчера и от това на Борисов днес. „Какво младо поколение българи искаме? Те говорят пред младежите на ГЕРБ срещу президента, срещу лидера на опозицията, нахъсват ги с агресия и отрицание и нито дума за образование на младите, за заетост, за младите семейства и децата. Обръщам се към тези млади хора - вие сте избрали да членувате в партия ГЕРБ. Това е ваше право.

Вие сте свободни хора. Но мислете как да се решат проблемите на вашето поколение. Ето, ние сме в Русе. Стоя до Пенчо Милков - ваш набор, умен, честен, енергичен, кандидатът ни за кмет. И не обсъждаме нито Караянчева, нито Борисов. Чертаем планове как Русе да стане икономически център на северозапада и неговите три деца, и на русенци децата да живеят тук добре ”, каза още Нинова.

Попитана за разцеплението на ГЕРБ в Русе, Нинова заяви: “Техните проблеми са си тяхна работа. В други партии не се месим. Борисов да се оправя”.

Източник: Агенция "Фокус"
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари