Концесионер: Посещаемостта на плажа е в рамките на нормалното

0
Забелязвал се лек спад на младежкия туризъм
Забелязвал се лек спад на младежкия туризъм

Видео от социалните мрежи показва празен плаж и незаети чадъри.

В социалните мрежи активно се разпространява видео, което според автора му е заснето в Слънчев бряг, в 11 часа тази събота. От клипа става ясно, че голяма част от шезлонгите и чадърите са празни.

Изниква въпросът дали този сезон туристите са избягали от Слънчев бряг и наистина ли плажът е празен.

„В този период от сезона винаги посещаемостта е била в тези рамки, затова не мисля, че положението е толкова зле. От 10 юли стартира активният сезон и тогава курортите започват да се изпълват с туристи. Забелязва се лек спад на младежкия туризъм, който традиционно е в ранните периоди. Предполагам че това се дължи на активните проверки през изминалия сезон. Стараем се да привличаме повече млади летовници по нашето Черноморие, коментира концесионерът Кирил Спасов.  

„Хотелите не са по-празни от същите периоди в предишни години. Местата за отсядане са достатъчно добре заети за такъв междинен период от сезона. Цените до 10 юли са по-ниски за всички хотели. Решилите да почиват на Българското Черноморие, до тази дата, могат да намерят изгодни оферти за висококачествена услуга, която ще предложим и във високия ценови сезон”, каза Стойка Терзиева, представител на Съюза на собствениците в Слънчев бряг.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Приемате ли тази жена за Ваша законна съпруга?!?!
- Приемам!
Отчето погледнал към младоженката и рекъл: - Момче, пак те питам..

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари