Коледен концерт „Да празнуваме заедно“ се проведе в Русе

1

На 14.12.2016 г., в Пленарна зала на община Русе се проведе традиционен коледен концерт „Да празнуваме заедно“, организиран от фондация „Етническа хармония“.

Тържеството уважи доц. д-р Стефко Бурджиев, областен управител на област Русе, който връчи поздравителен адрес на г-жа Румяна Куцарова, председател на УС на Фондацията. Той се обърна към организаторите, участниците и гостите в залата с думите: „Благодаря за поканата да съм част от това събитие. Тази изпълнена с детски усмивки зала ме прави още по-щастлив в навечерието на Коледните и на Новогодишните празници. Искам да благодаря на организаторите и най-вече на фондация „Етническа хармония“, че за поредна година ни правят съпричастни към едно събитие, което е толкова необходимо в днешните дни и във века на противоречията.  Фондация „Етническа хармония“ чрез изкуството ни прави по-близки, по-щастливи, по-компромисни и по-добри хора“.

Той пожела успех и на всички участници в Коледния концерт.

В богатата музикална програма се включиха над 120 деца и младежи от различни етноси, които със своите изпълнения показаха красотата, многообразието и хармонията на изкуството в разнообразните му форми.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари