Коко Тайсъна: Срам ме е, че съм българин

9
Единствената ми гордост е хубавата страна, казва още боксьорът Константин Семерджиев
Единствената ми гордост е хубавата страна, казва още боксьорът Константин Семерджиев Видео: bitelevision.com

Боксьорът Константин Семерджиев – Коко Тайсъна с интервю за злобата, която му пречи да стане световен шампион, за това какво най-много мрази в народа ни, реална ли е контузията на Кубрат Пулев, която го спря от мач с Джошуа.

И от първо лице - как се работи като първа наказателна бригада на легендарните ВИС- босове Васил и Георги Илиеви. И каква е всъщност връзката на ъндърграунда със спорта, предава bitelevision.com

Жоро и Васил Илиеви са спортисти и невероятни мъже. Аз съм по-добър брат и приятел с Васко. Жоро беше малко по-чепат характер. Дори и с Васко не бяха много в голяма близост. Постоянно се караха. Идеята на Васко беше силата, спортистите , мъжете, борците и боксьорите те да контролират нещата. Тогава имаше едни пирамиди като сега са тези с телефоните. Аз му бях първата бригада. Аз Красимир , Златистия. Сега ъндърграунда е в правителството, където винаги и бил. Хората да се пробудят и да спрат да бъдат толкова безжалостно алчни.На мен са ми помагали Васил и Жоро Илиеви и след това Таки и Къро. “, признава Тайсъна. Той коментира и мача на Кубрат Пулев.

Кубрат- тук нещата са различни. Зад всичко стои „Зауерланд“. И парите. Това е една мафия, която за жалост аз искам да променя. Искам да има реалност вече. Боксът почва да се превръща като кеча. Това е демонстративно вече и може да се осъзнае от всеки един индивид. Има истински бокс, но в Америка. Аз не вярвам ,че има контузия, аз вярвам,че всичко е постановление/постановка-б.а/. Някакво на „Зауерланд“. Кобрата има шанс- той го доказа,че е световен шампион.

Тайсъна смята,че живеем в най-прекрасната страна. „Но една шепа политици, които манипулират, експлоатират всекидневно народа. И така поне е израснало от турците- манипулиран народ. Това да ти влезе в къщата и да ти убие жената и децата и ти да му се кланяш 500 години- ми това не е мъжко. Аз бих умрял за детето и жена си. Аз това не мога да го разбирам. Срам ме е че съм българин“, тъжен е големият спортист.

Източник: bitelevision.com
Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

Навън е такова време, че излизаш по тениска, срещаш някой с пуловер и се чудиш: кой от вас е идиот!?

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари