Кой е Любен Григоров - българският шпионин в Сърбия?

1
Официалната информация за него е изключително оскъдна
Официалната информация за него е изключително оскъдна Видео: NOVA

Официалната информация за него е изключително оскъдна

Мъжът, арестуван вчера в Сърбия по обвинение за шпионаж в полза на българска организация, се казва Любен Григоров. Той е на 60 години от Босилеград, предаде NOVA по информация на свои източници. Според сръбските власти мъжът е предоставял секретна военна информация на организация. Те обаче не дадоха повече подробности. Според информация на медията визират ДАНС.

Официалната информация за Любен Григоров е изключително оскъдна. Това, което успяхме да разберем от наши източници, е, че той е сръбски гражданин, но има и български паспорт. Григоров работи в Общинския културен център в Босилеград, където вчера са били извършени обиски.

Освен местоработата, спецчасти са претърсили и къщата му. Иззели са колата и компютъра му. Хора, които го познават, разказаха, че се занимавал с фолклорни фестивали. Пътувал е до България, тъй като дъщеря му живее тук. Задържан е за 30 дни.

Засега реакция от българското Министерство на външните работи няма, но случаят коментира премиерът Николай Денков.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Остават 2000 символа

Поради зачестилите напоследък злоупотреби в сайта, от сега нататък за да оставите анонимен коментар изискваме да се идентифицирате с Facebook или Google акаунт.

Натискайки на един от бутоните по-долу коментарът ви ще бъде публикуван анонимно под псевдонима който сте попълнили по-горе в полето "Твоето име". Никаква лична информация за вас няма да бъде съхранявана при нас или показвана на други потребители.

* Моля, използвайте кирилица! Не се толерират мнения с обидно или нецензурно съдържание, на верска или етническа основа, както и коментари написани само с главни букви!
Зареди още коментари

Календар - новини и събития

Виц на деня

Най-висша форма на препоръка в България: "Кажи, че аз те пращам"!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари