Когато умните абдикират, се появява Стъки

3
Но пък и това не е начинът
Но пък и това не е начинът

КОГАТО УМНИТЕ АБДИКИРАТ, СЕ ПОЯВЯВА СТЪКИ

С изумление всички следим изстъпленията на нЕкво борче, на което май никой не му знае името, а му казват "Стъки". Известен с арестите си, рекетирането и позата "слънчоглед", която заема при първата възможност за власт и/или пари. Стъкито явно е в амок и нахлува навсякъде, където е сигурен, че няма да го набият и ще го отразят в медиите.

Май това е дъното - политиката в България да се прави от резултатите от некачествени презервативи. Интелигентните хора са отвратени от политиката и не им се занимава с нея. Поради което и освобождават широко поле за изява зя всякакви дебили, цървули и мутри, които безнаказано да се гаврят с всякакви принципи на цивилизацията и разума. Видяхме елементи от липсващото звено /за завършилите образованието си напоследък - четете Дарвин за прехода между подскачащите м..ки на клоните и хомо сапиенс/, да ни натрапват вижданията си как ще ни/се оправят и да настояват те да ни управляват. Което пък съвсем отвращава свестните от политиката.

Но пък и това не е начинът. Ако ние, които искаме България да е суверенна държава, българите да се гордеят с нея, децата ни да учат, работят и живеят тук с достоен живот, трябва да преодолеем отвращението си и да се справим с това бедствие. Нещо подобно като да размажеш хлебарка - много е гнусно и неприятно, но пък се поддържа добра хигиена и все някога трябва да се свърши.

И сега на тези избори да мислим - искаме ли елементи и волвокси като Стъкито да ги гледаме всеки ден по медиите как се правят на политици!?! Впрочем, съм убедена, че си обръснал косата, за да заформи все пак някакво чело.....

Елена Гунчева

 <>

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари