Краят винаги е един и същ

1
Колко свои аверчета от сенчестия бизнес излъга? Как си разчисти конкуренцията в едни канали, мислиш ли, че някой ще ти прости и ще забрави?
Колко свои аверчета от сенчестия бизнес излъга? Как си разчисти конкуренцията в едни канали, мислиш ли, че някой ще ти прости и ще забрави? Снимка: Фейсбук

Онуй видимо е в непрестанен стрес последните години и гледа като подгонен заек

Когато си начинаещ престъпник, нещата изглеждат добре, опияняваш се от собствената си власт над другите и контрола. Докато един ден установяваш, че трябва все по-силно да тичаш на едно място, за да запазиш това, което си в момента. И напрежението идва в повече....

Онуй се родее с диктаторите, които приключиха безславно живота си. Когато не знаеш как да си тръгнеш поне с капка достойнство, се налага да те изчегъртват като мазно петно от властта. А диктаторите винаги свършват зле.....в затвора, презирани от всички, обесени, застреляни, влачени по улиците...вижте краят на Чаушеско, Саддам Хюсеин, АХ, дори самият Цезар. Когато не спазваш принципите на демокрацията и не уважаваш народа си, краят ти става кървава легенда за пример на бъдещите поколения.

Колко врагове имаш, мутро? Колко свои аверчета от сенчестия бизнес излъга? Как си разчисти конкуренцията в едни канали, мислиш ли, че някой ще ти прости и ще забрави? Колко бизнесмени вкара в арестите, защото отказаха да ти плащат? Колко хора затри с некадърното си управление?!?

В гръцката митология има една богиня - Немезида. Символ на чистия смисъл на справедливостта. И всички като теб получават възмездие. Винаги!!!

Сънуваш ли немезидите, мутро!?!

Елена Гунчева

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари