Когато плюеш много, има вероятност плюнките да паднат върху теб

6
Целият град бе налепен с такива листовки
Целият град бе налепен с такива листовки

Целият град бе налепен с такива листовки.

ГЕРБ се погледнали в огледалото и видели ДПС. Същата тактика, същият принцип на действие.

ДПС: АКо не сме ние, ще има нов възродителен процес. ГЕРБ: АКо не сме ние, се връща комунизмът. А вие какви сте бе, боклуци нещастни! Че народът е прост и скопен, такъв е. Но не чак толкова прост.

Всички днешни и предишни управници сте все комунета или отрочета на такива. Само за една нощ си завъртяхте надупените задници от Москва към Вашингтон. БСП били комунисти, а ГЕРБ - не. Смешници. Абсолютни смешници. Всички заедно играете един цирк, за да има кой да ви се върже.

Но днешната гербература е страшна. Дори в Русе имаме някаква свобода на словото. Докато в области като Стара Загора хората са лишени от правото на каквото и да било несъгласие с властта. Там директно от Общината натискат служителите в библиотеки, музеи и къде ли не, за да не се допусне нещо, не по нрава на кмет и общинари. Там е ИСТИНСКИ КОМУНИЗЪМ В ДНЕШНИЯ МУ ВАРИАНТ - ГЕРБЕРИЗЪМ. Който е много по-лош от Живково време. Там поне се е знаело: не слушаш - в затвора. А днес се говори за свобода на словото, но само се говори. ТАКАВА ЛИПСВА НАПЪЛНО. Да, можеш да кажеш нещо, да го напишеш. Но партийният апарат се задейства и то не може да стигне до хората. И тук не влизат само ГЕРБ, а всички миризливи общинари. Защото пред нас играят цирк, но ядат и пият заедно.

Като обобщение - ГЕРБ в Русе се н@сраха. Все едно птички бяха нацвъкали целия град. И сега ходят като н@срани.

Не харесвам БСП. Даже ги мразя толкова, колкото и ГЕРБ. Някои от тях и повече. Но когато плюеш много, има вероятност плюнките да паднат върху теб.

Автор: Plamen De Boq (Фейсбук)

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари