Кобрата заминава да тренира в САЩ

0
Кубрат Пулев: Очакват ме три мача за много сериозни пари
Кубрат Пулев: Очакват ме три мача за много сериозни пари

През януари Кобрата заминава да тренира в САЩ.

Кубрат Пулев се завърна в България след подписването на договора с американската промоутърска компания "Топ ранк". Пред журналистите той заяви, че от януари ще тренира в САЩ, като през 2019-а му предстоят три мача.

"Според договора ми трябва да проведа три мача на година, парите са много сериозни, не като в България и Германия. С Ули продължаваме да работим, ще видим как ще напаснем нещата. Той ще пътува до Щатите, окей е. Той почти е напуснал "Зауерланд" и е свободен да работим и да правим големи неща. Такова е нивото и такъв е моментът - за големи неща.", каза Кобрата при прибирането си в България.

"Сегашният ми договор е по-изгоден от този със "Зауерланд". Януари отивам във Вегас и там ще тренираме. Брат ми заминава на 15-и, защото ще има мач там по-рано. Ще се готвим в топ зала на "Топ Ранк". Тервел ще отиде да се сработва, има американски треньор от "Топ Ранк", който ще работи с брат ми и мен."

С победата си над Хюи Фюри в края на октомври, Кобрата отново стана официален претендент за световната титла на IBF, която в момента е притежание на Антъни Джошуа. Относно евентуален двубой с британеца, българинът заяви:

"Еди Хърн само си приказва, но трябва да се взима предвид какво говори. IBF също трябва да си кажат думата, за мен няма значение дали ще е октомври 2019-а или 2020-а. Дали ще е шест месеца по-късно, не ме интересува. Не е само Джошуа, имам си и други съперници, с които трябва да се справя. Три мача трябва да направя следващата година, това е предостатъчно, приоритетно в САЩ и България. Ще има мачове в България, винаги съм го настоявал, парите не играят роля. Пак ще направя необходимото да има мач в България.", каза още Пулев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Най-четени новини

Календар - новини и събития

Виц на деня

- Случвало ли ти си е мъжът ти да те завари в леглото с непознат?
- Не, само с приятели.

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари