Кметът на Сотиря: Не знам дали са изнасилили детенцето

0
Димчо Георгиев с последна информация за поредния инцидент с дете в селото
Димчо Георгиев с последна информация за поредния инцидент с дете в селото

Трябва да се променят законите. Всички тези инциденти се дължат на безнаказаността на престъпниците. Трябва да има доживотна присъда без право на обжалване.

Това каза пред камерата на NOVA кметът на село Сотиря Димчо Георгиев, който даде последна информация за поредния инцидент в селото, при който 16-годишно момче и 60-годишен клошар блудстваха с малко момиченце от ромската махала в населеното място.

"Не мога да коментирам за снощния случай. Има полиция и прокуратура, те ще дадат повече информация. Получихме сигнал и реагирахме веднага. 16-годишният се е опитал да избяга, но и двамата са задържани. Не знам как са се намерили. Двамата нямат нищо общо. Категорично не са баща и син. Не знам дали са изнасилили детенцето. Тези въпроси към полицията. Всички сме шокирани, защото това се случва само две седмици след предишния случай. Майката е много притеснена. Тя е успяла да се намеси на време. Детето е контактно, било е прието в болницата и прегледано, но не мога да кажа дали е имало изнасилване", заяви кметът.

"Пак ще повторя, че трябва промяна в законите. Този 16-годишният е с регистрации за множество кражби. На 16-години е, а е рецидивист. Възрастният мъж не го познавам, защото съм по-млад. Той е живял тук преди години, имал е деца, после е забягнал и се върна преди 5-6 години", разкри Димчо Георгиев.

Изпращайте снимки и информация на [email protected] по всяко време на денонощието!

Календар - новини и събития

Виц на деня

За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?!

Харесай Дунавмост във Фейсбук

Нови коментари